Επειδή ένα πολιτικός ποτέ δεν πιστεύει αυτά που λέει, εκπλήσσεται όταν οι άλλοι τον πιστεύουν. Σαρλ Ντε Γκωλ, 1890-1970, Γάλλος πρόεδρος

Πειθαρχική δίωξη κατά της ΠΑΕ Πλατανιάς

16 Ιανουαρίου, 2018

Δίωξη κατά της ΠΑΕ Πλατανιάς άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου για την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Κρητικοί μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό και την ήττα τους 2-0 στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Συγκεκριμένα είχαν συγκεντρώσει τα πυρά τους κατά του διαιτητή Ζαχαριάδη ο οποίος έδωσε τα δύο πέναλτι με τα οποία οι «πράσινοι» διαμόρφωσαν το τελικό σκορ. Ο Πλατανιάς εγκαλείται για παράβαση των άρθρων του Π.Κ. της ΕΠΟ που αφορούν σχόλια τα οποία δημιουργούν στην κοινή γνώμη αίσθημα απαξίωσης και αποστροφής προς το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά: 
«Σας ενημερώνουμε ότι ο υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Πλατανιάς για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 1, 2 και 3, 25 του Πειθαρχικού Κώδικα σε συνδυασμό με το άρθρο 24 παρ. 1, 2, 3, 4 του Κώδικα Δεοντολογίας».

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Ριμπερί: «Η ουλή μου έδωσε δύναμη»

Σε συνέντευξή του στο Canal +, ο Φρανκ Ριμπερί εξήγησε πως η ουλή που έχει στο πρόσωπο από μικρή ηλικία,...

Close