Το «ναι» και το «όχι», αν και είναι οι πιο σύντομες από όλες τις λέξεις, χρειάζεται να τις σκεφθεί κανείς πολύ προηγούμενος. Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ. Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

Πασχαλινό Bazaar από Άτομα με Αυτισμό

19 Μαρτίου, 2018

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Κέντρο Παιδιού και Εφήβου» σας περιμένει όλους, μικρούς και μεγάλους, στον πεζόδρομο Περιστερίου (έξω από τα Public) το Σάββατο 24  Μαρτίου για το 8ο εορταστικό Πασχαλινό Bazaar, από τις 10:00-16:00.

Oι εξυπηρετούμενοι του Kέντρου Ημέρας Εφήβων και Νεαρών Ενηλίκων με Αυτισμό «Στην Αυλή του Κόσμου» που συμπληρώνει φέτος δέκα χρόνια λειτουργίας και του Εξειδικευμένου Κέντρου Διάγνωσης και Αποκατάστασης Ατόμων με ΔΑΦ «Ηλίανθος»,  έχουν ετοιμάσει για σας χειροποίητες πασχαλινές δημιουργίες με πολύ μεράκι και αγάπη.

Στους πάγκους μας θα βρείτε μεγάλες ευκαιρίες αγορών σε καλόγουστες λαμπάδες, είδη διακόσμησης, πασχαλινές συνθέσεις, σπιτικά γλυκά, χειροτεχνίες και χρηστικές κατασκευές.

Κάντε τις γιορτινές αγορές σας  σε προσιτές τιμές και χαρίστε χαμόγελα τόσο στους φίλους και την οικογένειά σας, όσο και στα άτομα με αυτισμό, τους «διαφορετικούς» ήρωες της ζωής!

Σας περιμένουμε!

Περισσότερα στη κατηγορία Υγεία
 Νέες ενδείξεις ότι τα αιθέρια έλαια μπορεί να προκαλέσουν γυναικομαστία στα αγόρια

 Τα αιθέρια έλαια από φυτά διαφημίζονται ότι έχουν πολλά οφέλη για την υγεία, αλλά αυτό δεν σημαίνει κατ' ανάγκη ότι...

Close