Η υπομονή μας θα πετύχει περισσότερα από τη δύναμή μας. Edmund Burke, 1729-1797, Βρετανός πολιτικός & φιλόσοφος

Παρουσιάστηκε το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ΕΡΤ3

21 Σεπτεμβρίου, 2021

Το νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ3 για την καινούρια τηλεοπτική σεζόν παρουσίασε ο γενικός διευθυντής του τρίτου καναλιού της δημόσιας τηλεόρασης Φίλιος Στάγκος, σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε το μεσημέρι στο Ολύμπιον, στη Θεσσαλονίκη.

Με το μήνυμα «Πρόγραμμα 2021-2022, κάθε μέρα το καλύτερό μας», ο κ. Στάγκος είπε πως η ΕΡΤ3 κρατά «το πλούσιο πρόγραμμα με τις παλιές, καλές δοκιμασμένες συνταγές και προσθέτει δυο σημαντικά νέα πράγματα. Η ΕΡΤ3 εξέπεμψε σε HD ενώ ενσωματώνει τη μερίδα του λέοντος των αθλητικών γεγονότων που έχει αναλάβει η ΕΡΤ. Υποδεχόμαστε με χαρά αυτό το περιεχόμενο». Πρόσθεσε δε, ότι η ΕΡΤ3 «έχει μακρά παράδοση στην επιλογή ποιοτικού μισθωμένου προγράμματος», επισημαίνοντας πως «είναι κομμάτι της ταυτότητας του καναλιού κι αυτό έπρεπε να το ενισχύσουμε».

Στη διάρκεια της παρουσίασης του προγράμματος ανακοινώθηκε το ελληνικό και ξένο μισθωμένο πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- ντοκιμαντέρ, σειρές μυθοπλασίας, ταινίες και τη ζώνη της κλασικής μουσικής, όπως επίσης τις εκπομπές ενημέρωσης και τα δελτία ειδήσεων, που εστιάζουν στα προβλήματα της περιφέρειας, μεταδόσεις αθλητικών αγώνων, εκπομπές για το περιβάλλον αλλά και την «Κυριακή στο χωριό», που επανακάμπτει με νέα ομάδα.

«Στην ΕΡΤ3 εργάζονται 320 άτομα. Τα 2/3 εργάζονται για την ενημέρωση στην τηλεόραση. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο για να καλύπτουμε με επάρκεια και ταχύτητα τα νέα στην περιφέρεια», συμπλήρωσε ο κ. Στάγκος και κλείνοντας την παρουσίαση, ανέφερε χαρακτηριστικά: «έχουμε βάλει τον πήχη ψηλά».

Α. Καρ.