Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ΄αυτό που σε συνθλίβει. Abert Camus, 1913-1960, Γάλλος συγγραφέας

Παρουσία των εκπροσώπων της πόλης το ΑΠΕ-ΜΠΕ έκοψε την πίτα του στα γραφεία Β. Ελλάδας

25 Φεβρουαρίου, 2020

Παρουσία εκπροσώπων Αρχών και φορέων της πόλης το Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων έκοψε στα γραφεία της Θεσσαλονίκης την πίτα του για το νέο έτος.
Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης καθ. Νίκος Παπαϊωάννου, ο εκπρόσωπος Τύπου της Γ’ Σώματος Στρατού, συνταγματάρχης Ευστάθιος Κοκκινίδης, ο πρόεδρος της Μητροπολιτικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης και εντεταλμένος σύμβουλος Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Θεόδωρος Μητράκας, ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ- Helexpo Κυριάκος Ποζρικίδης, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΘ Σωτήρης Θεοφάνης, ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Αναστάσιος Καπνοπώλης, ο πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής ΕΕΔΕ Μακεδονίας Απόστολος Αιγυπτιάδης, ο δημοσιογράφος Πάνος Σόμπολος κ.ά. 
Τους κεντρικούς στόχους του ΑΠΕ-ΜΠΕ για το 2020 σκιαγράφησε ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής του Ευτύχης Παλλήκαρης, εστιάζοντας στην περαιτέρω διεύρυνση υπηρεσιών του Πρακτορείου με γνώμονα πάντοτε την αξιόπιστη και έγκυρη ενημέρωση και την παράλληλη αξιοποίηση του παραγόμενου έργου για τη βελτίωση των οικονομικών και την ενίσχυση της οικονομικής αυτονομίας του οργανισμού. Τόνισε, δε, πως το γραφείο της Θεσσαλονίκης έχει μεγάλες δυνατότητες να εξελιχθεί περαιτέρω. 
Στους τομείς που ρίχνει το βάρος το αυτοτελές τμήμα Μακεδονίας του ΑΠΕ-ΜΠΕ, αναφέρθηκε ο προϊστάμενός του Σταύρος Τζίμας, δίδοντας έμφαση στην κάλυψη σημαντικών γεγονότων στα Βαλκάνια, αλλά και σε ό,τι συμβαίνει στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα, μέσα και από την αναβάθμιση της ειδικής ιστοσελίδας «Μακεδονία». Επισήμανε, τέλος, πως η αντικειμενικότητα στη δημοσιογραφική κάλυψη των γεγονότων αποτελεί τον πυρήνα της λειτουργίας του γραφείου, εξηγώντας πως καμία είδηση δε φεύγει χωρίς να διασταυρωθεί.
 

Read previous post:
Ο Ισπανός τενόρος Πλάθιντο Ντομίνγκο ζητεί συγγνώμη από τα θύματά του

Ο διάσημος Ισπανός τενόρος Πλάθιντο Ντομίνγκο, ο οποίος κατηγορείται στις ΗΠΑ για σεξουαλική παρενόχληση από περίπου 20 γυναίκες, τους ζήτησε...

Close