Ο σοφός δημιουργεί περισσότερες ευκαιρίες από όσες βρίσκει. Φραγκίσκος Βάκων, 1561-1626, Άγγλος φιλόσοφος

Παρουσία του Γ. Πατούλη οι έλεγχοι των μικτών κλιμακίωνΤροχαίας και Περιφέρειας σε σχολικά λεωφορεία

12 Σεπτεμβρίου, 2019

«Η ασφάλεια των παιδιών αποτελεί βασική προτεραιότητά μας», δήλωσε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, κατά την επίσκεψή του σε σημεία όπου μικτά κλιμάκια της Περιφέρειας και της Τροχαίας διενεργούσαν ελέγχους σε σχολικά οχήματα.
 «Με την λειτουργία των μικτών κλιμακίων ελέγχου εγκαινιάζουμε ένα νέο πλαίσιο συνεργασίας με την Τροχαία», επεσήμανε ο κ. Πατούλης. Πρόσθεσε ότι η συνεργασία θα συνεχιστεί με απροειδοποίητους ελέγχους καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους «προκειμένου να μετακινούνται με ασφάλεια τα παιδιά μας».
Τον κ. Πατούλη  συνόδευαν ο αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Γιώργος Δημόπουλος και ο εντεταλμένος σύμβουλος Μεταφορών και ΚΤΕΟ Γιώργος Αγγελόπουλος, οι οποίοι ενημερώθηκαν από τον αστυνομικό διευθυντή της Τροχαίας Αθηνών Σπυρίδωνα Λιάσκο.
Ενδεικτικά, οι παραβάσεις που καταγράφουν συνήθως τα μικτά κλιμάκια, αφορούν σε υπερβάσεις των ορίων ταχύτητας, φθορές ελαστικών, καθώς και μη σύννομη ανάθεση μετακίνησης παιδιών σε ιδιωτικά σχολεία από mini bus, ανέφερε ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, υπογραμμίζοντας ότι «σε οτιδήποτε αφορά στην ασφάλεια και την υγεία του παιδιού, η Περιφέρεια Αττικής θα είναι παρούσα. Στο πλαίσιο αυτό, άλλωστε έχω ζητήσει από τις υπηρεσίες μας να διενεργηθούν και υγειονομικοί έλεγχοι στους χώρους των σχολείων».
 

Read previous post:
Ο Μαραντόνα θέλει στη Χιμνάσια τον Τέβες!

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα υποσχέθηκε πως θα κάνει τα πάντα προκειμένου να βοηθήσει τη νέα του ομάδα, Χιμνάσια Λα Πλάτα, ν'...

Close