Οι καλές εταιρίες ικανοποιούν ανάγκες. Οι μεγάλες εταιρίες δημιουργούν αγορές. Phillip Kotler, 1931- , Αμερικανός γκουρού του Μάρκετινγκ

Παρκοκρέβατα για τα νεογέννητα δώρισε ο δήμος Νάουσας

9 Ιουλίου, 2020

Σε μια κίνηση υποστήριξης στα ζευγάρια με νεογέννητα προχώρησε ο δήμος Νάουσας δωρίζοντας- μετά από επιλογή που έγινε με οικονομικά κριτήρια- 15 παρκοκρέβατα. Τα κρεβατάκια παραδόθηκαν στους γονείς των βρεφών από την αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Τουρισμού και Εξωστρέφειας Δώρα Μπαλτατζίδου, η οποία τόνισε ότι η δημοτική αρχή βρίσκεται δίπλα σε οικογένειες νεογέννητων και θα καθιερώσει το «δώρο γέννας- baby box» ως μια δράση στήριξής τους.

«Έπειτα από μια χρηματική δωρεά στον δήμο μας από την Χριστίνα Ρούσσου, αποφασίσαμε να αγοράσουμε 15 παρκοκρέβατα προκειμένου να στηρίξουμε τα νέα ζευγάρια που αποκτούν παιδί. Ο δήμος μας άλλωστε έχει πληγεί από την οικονομική κρίση και την αποβιομηχάνιση και πολλοί νέοι , εξαιτίας αυτής της κατάστασης, επιλέγουν να φύγουν από τον τόπο τους» ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η κ.Μπαλτατζίδου.Όπως εξήγησε επελέγησαν όσοι είχαν οικογενειακό εισόδημα μέχρι 10.000 ευρώ. «Συζητήσαμε με τον δήμαρχο Νικόλα Καρανικόλα και αποφασίσαμε να γίνουν και άλλες κινήσεις ενίσχυσης των νέων οικογενειών. Ηδη, θέλουμε να περάσουμε από την οικονομική επιτροπή, την αγορά άλλων 50 παρκοκρέβατων καθώς είδαμε ότι η δωρεά είχε μεγάλη απήχηση στην κοινωνία της Νάουσας» πρόσθεσε η αντιδήμαρχος.

 

Να.Κ.

 

Περισσότερα στη κατηγορία Ρεπορτάζ
Επεισοδιακή σύλληψη δύο διακινητών ύστερα από καταδίωξη

Χειροπέδες σε δύο διακινητές μεταναστών πέρασαν αστυνομικοί, ύστερα από επεισοδιακή καταδίωξη που έγινε τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη.

Close