Η Γαλλία έχασε μια μάχη αλλά η Γαλλία δεν έχασε τον πόλεμο  Σαρλ Ντε Γκωλ, 1890-1970, Γάλλος πρόεδρος

Παρελθόν οι Humberto Leon και Carol Lim για τον Kenzo

18 Ιουνίου, 2019

Ο οίκος Kenzo αποφάσισε να πάρει χωριστούς δρόμους από τους διευθυντές δημιουργικού Humberto Leon (Ουμπέρτο Λιόν) και Carol Lim (Κάρολ Λιμ) μετά από οκτώ χρόνια.

Οι σχεδιαστές μόδας που ίδρυσαν το brand Opening Ceremony θα παρουσιάσουν την τελευταία συλλογή του για τον οίκο που ανήκει στον όμιλο LVHM, στο Παρίσι στις 23 Ιουνίου κατά τη διάρκεια των επιδείξεων ανδρικών σειρών Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020.

Το συμβόλαιό τους λήγει επίσημα την 1η Ιουλίου.

Ο Leon και η Lim ανέλαβαν καθήκοντα επικεφαλής δημιουργικού του Kenzo μετά από πρόταση του πρώην διευθύνοντος συμβούλου του LVMH, Pierre-Yves Roussel το 2011.

Το δίδυμο είχε τη δύσκολη αποστολή να επαναφέρει τη φήμη του οίκου που δημιουργήθηκε το 1970.

Το σχεδιαστικό δίδυμο ανανέωσε την κληρονομιά τού Ιάπωνα σχεδιαστή Kenzo Takada με τα σήμα κατατεθέν T-shirt με απεικονίσεις ζώων και τα ρούχα με φωτεινά, ζωηρά χρώματα και μοτίβα λουλουδιών.

Όμως, παρ΄ ότι οι εκπρόσωποι της βιομηχανίας της μόδας εκτίμησαν θετικά το έργο τους, το brand Kenzo κατέγραψε μειωμένα κέρδη για τον όμιλο LVMH.

Περισσότερα στη κατηγορία Life
VITAE, ένας «αστικός αμπελώνας»

Νικητής στον διεθνή διαγωνισμό «Επανεφευρίσκοντας Πόλεις» αναδείχθηκε το σχεδιαστικό στούντιο Carlo Ratti Associati (CRA) για να αναπτύξει ένα καινούργιο κέντρο...

Close