Σ’ αυτό τον κόσμο που ολοένα στενεύει, ο καθένας μας χρειάζεται όλους τους άλλους. Πρέπει να αναζητήσουμε τον άνθρωπο όπου κι αν βρίσκεται. Γιώργος Σεφέρης, 1900-1971, Έλληνας ποιητής, Νόμπελ 1963

Παρελθόν ο Σκελότο από τους ΛΑ Γκάλαξι

30 Οκτωβρίου, 2020

 

    Χώρισαν οι δρόμοι των Γκάλαξι με τον προπονητή Γκιγιέρμο Μπάρος Σκελότο, καθώςη ομάδα του Λος Αντζελες, παραμένει τελευταία στη δυτική περιφέρεια με τρία παιχνίδια να απομένουν για την σεζόν 2020. Την είδηση έδωσε στην δημοσιότητα η διοίκηση του συλλόγου.

    Ο πρώην προπονητής της Μπόκα Τζούνιορς εντάχθηκε στην πιο επιτυχημένη ομάδα του MLS, τον Ιανουάριο του 2019.

    «Με βάση τα αποτελέσματα, αποφασίσαμε να πάμε σε μια διαφορετική κατεύθυνση. Ως σύλλογος, έχουμε συλλογική ευθύνη και όλοι πρέπει να την μοιραστούμε, για την τρέχουσα κατάσταση. Αναλαμβάνω την ευθύνη για τα κακά αποτελέσματα και πιστεύω ότι μπορούμε να βρούμε τον σωστό δρόμο για την ομάδα μας», δήλωσε ο γενικός διευθυντής των Γκάλαξι, Ντένις Τε Κλέζε.
 

    Ο 47χρονος Σκελότο, πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της 16χρονης ποδοσφαιρικής του καριέρας στην Μπόκα, κατακτώντας τρεις φορές το Copa Libertadores και σημειώνοντας 86 γκολ, ενώ έπαιξε 10 φορές για την Αργεντινή.
 

    Ο Σκελότο θα αντικατασταθεί προσωρινά από τον Ντομινίκ Κινέαρ για το υπόλοιπο της σεζόν.

Αντ. Βαζογιάννης