Η ουσία της πολιτικής δεν είναι η μονολιθική προσκόλληση στο παρελθόν, αλλά το συνετό και διερευνητικό ενδιαφέρον για το μέλλον. Huber Humphrery, 1911-1978, Αμερικανός πολιτικός, αντιπρόεδρος ΗΠΑ

Παρελθόν ο Βασίλης Χρηστίδης από τον ΠΑΟΚ

25 Ιανουαρίου, 2023

Στην ιστορία ανήκει η συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον Βασίλη Χρηστίδη. Η θέση του 25χρονου σέντερ στο ρόστερ του «Δικεφάλου», με την απόκτηση- εσχάτως- από τους «ασπρόμαυρους» του Δημήτρη Κακλαμανάκη, αναμένονταν πως θα πάψει να υφίσταται, γεγονός που μετουσιώθηκε σήμερα σε πράξη.

 Οι Θεσσαλονικείς γνωστοποίησαν τη λύση, από κοινού, της δέσμευσης με τον αθλητή, αναφέροντας: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον αθλητή Βασίλη Χρηστίδη. Ευχαριστούμε το Βασίλη για την παρουσία του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

 Ο Χρηστίδης, υπενθυμίζεται, εντάθηκε στο δυναμικό του ΠΑΟΚ τον περασμένο Ιούλιο, υπογράφοντας μονοετούς διάρκειας συμβόλαιο. Ολοκλήρωσε, δε, την παρουσία του στην ομάδα, έχοντας περιορισμένο χρόνο συμμετοχής στις υποχρεώσεις της, σε Ελλάδα και Ευρώπη. 

 Ρ. Αβραμίδου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Καρδίτσα ανακοίνωσε τον Σον Εβανς (pic)