Η πολιτική δεν είναι κακό επάγγελμα. Αν πετύχεις, έχεις πολλά οφέλη, ενώ αν αποτύχεις, μπορείς πάντα να γράψεις ένα βιβλίο - Ρόναλντ Ρήγκαν

Παραιτήθηκε ο προπονητής του Σινσινάτι μετά από ρατσιστική συμπεριφορά

19 Φεβρουαρίου, 2020

    Ο Ολλανδός προπονητής της FC Σινσινάτι, Ρον Γιανς, παραιτήθηκε από την θέση του, αποδεχόμενος εμμέσως τις κατηγορίες που του προσάπτει η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βόρειας Αμερικής, για ρατσιστική συμπεριφορά.

    Η αρμόδια επιτροπή του MLS, διεξήγαγε έρευνα σχετικά με τις καταγγελίες που είδαν «το φως της δημοσιότητας» για τον Ευρωπαίο τεχνικό, ο οποίος κατηγορείται, ότι στα αποδυτήρια της ομάδας του, τραγούδησε ένα τραγούδι στο οποίο εμπεριέχονται στίχοι ρατσιστικού ύφους και περιεχομένου.

    Ο Γιανς, που εργάσθηκε παλαιότερα στην Χέρενφεν και στην Σταντάρ Λιέγης, υπέβαλε την παραίτηση του, η οποία έγινε δεκτή από την διοίκηση του συλλόγου με το σκεπτικό «ότι πρόκειται για την καλύτερη λύση για όλους στην ομάδα. Η φυλετική και πολιτισμική ποικιλομορφία, είναι ένα σημαντικό μέρος του τι κάνει το ποδόσφαιρο τόσο ξεχωριστό», όπως δήλωσε ο πρόεδρος, Τζεφ Μπέρντινγκ.
 

Read previous post:
Ιδιαίτερα θετικά τα μηνύματα για τις προκρατήσεις από την Γαλλία για την εφετινή τουριστική περίοδο

Ισχυρό παραμένει για όλους τους ελληνικούς προορισμούς το ενδιαφέρον της γαλλικής τουριστικής αγοράς, ενώ ιδιαίτερα θετικά είναι και τα μηνύματα...

Close