Ο πόλεμος δεν μπορεί να φέρει πραγματικά οικονομική ανάπτυξη (όχι άμεσα τουλάχιστον) δεδομένου ότι αύξηση του πλούτου ποτέ δεν μπορεί να προέλθει από καταστροφή αγαθών. Ludwig von Mises, 1881-1973, Ιταλός οικονομολόγος

Παραιτήθηκε αλλά… μένει ο Τάτσης

17 Ιανουαρίου, 2021

Σε αναβρασμό βρίσκεται η ΑΕΛ, μετά τη χθεσινή (16/1) ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Αλκαζάρ, που την αφήνει «κολλημένη» στην προτελευταία θέση της Super League. Ο Γιάννης Τάτσης υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, όμως ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Αλέξης Κούγιας, δεν την έκανε δεκτή. Στον αντίποδα, ο “ισχυρός άνδρας” των Θεσσαλών αποφάσισε να απομακρύνει από την ομάδα τέσσερις ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι Τρούγιτς και Γιουνές θα λύσουν τα συμβόλαιά τους και θα μείνουν ελεύθεροι, ενώ από τους Πλατέλλα και Φίλιπ ζητήθηκε να φέρουν προτάσεις από άλλες ομάδες.

Η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι “βυσσινί” αναφέρει:

«H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι ο προπονητής μας Γιάννης Τάτσης, μετά το ατυχές για την ομάδα μας αποτέλεσμα με την τραγική εικόνα της ομάδα μας απέναντι στην ιδιαίτερα αξιόμαχη την τρέχουσα περίοδο ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης, υπέβαλε την παραίτησή του. Την παραίτησή του, δεν έκανε δεκτή ο πρόεδρος της ομάδας κ. Αλέξης Κούγιας και κατόπιν συζητήσεως που είχε μαζί του σήμερα το πρωί αποφάσισαν από κοινού ο κ. Τάτσης να συνεχίσει στην θέση του προπονητή της ομάδας. Μαζί του συνεχίζουν και όλοι οι συνεργάτες του.

Με απόφαση του κ. Κούγια και σύμφωνη γνώμη των προπονητών, ζητήθηκε να λύθουν τα συμβόλαιά τους από τους ποδοσφαιριστές Πλατέλλα, Filip, Υoynes και Trujic. Ειδικά από τους Πλατέλλα, Filip, o κ. Κούγιας ζήτησε να φέρουν ομάδες στις οποίες θα μεταγραφούν, αλλιώς θα παραμείνουν στην ΠΑΕ ΑΕΛ. Οι περιπτώσεις των Trujic, Younes είναι εντελώς διαφορετικές και λόγω καλής συμπεριφοράς τους, είναι ελεύθεροι να μεταγραφούν σε ομάδες της αρεσκείας τους λήγοντας τα συμβόλαιά τους».