Ο πολιτικός χρειάζεται την ικανότητα να προβλέπει τι θα συμβεί αύριο, την άλλη εβδομάδα, τον άλλο μήνα και του χρόνου. Και την ικανότητα να εξηγεί μετά γιατί δεν συνέβη. Winston Churchill, 1874-1965, Βρετανός πρωθυπουργός

Παράδοση εξοπλισμού συλλογής βιοαποβλήτων και κάδων ειδικής ανακύκλωσης στον δήμο Μεταμόρφωσης

2 Ιουλίου, 2020

Ένα απορριμματοφόρο συλλογής καφέ κάδων και εξοπλισμός από 80 καφέ κάδους για τη συλλογή βιοαποβλήτων, παραδόθηκε στον δήμο Μεταμόρφωσης, από την Περιφέρεια Αττικής, στο πλαίσιο του προγράμματος ανακύκλωση 2020, παρουσία του περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη.

Κατά την παραλαβή του εξοπλισμού από τον δήμαρχο Σ. Σαραούδα, παρέστησαν επίσης ο αντιπεριφερειάρχης και πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ Β. Κόκκαλης και η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Λ. Κεφαλογιάννη, ο αντιδήμαρχος  Ν. Ζυγούνας και υπηρεσιακά στελέχη. 

Ο περιφερειάρχης επισήμανε ότι η επέκταση του δικτύου ανακύκλωσης βιοαποβλήτων συνεχίζεται σε όλη την Αττική και «σύντομα θα είμαστε σε θέση να έχουμε σημαντικά αποτελέσματα που θα συμβάλουν στη δημιουργία μιας πράσινης Αττικής η οποία θα αποτελέσει πρότυπο σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο». 

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Σ. Σαραούδας ευχαρίστησε την Περιφέρεια και τον ΕΔΣΝΑ για την ενίσχυση του εξοπλισμού, και εξέφρασε την πεποίθηση ότι με την ενεργή συμμετοχή των πολιτών, αλλά και των επιχειρήσεων της περιοχής, «θα επιτευχθεί ο στόχος της Περιφέρειας για μείωση του όγκου των απορριμμάτων που καταλήγουν στο ΧΥΤΑ». 

Κ.Ρ.

Read previous post:
Προσωρινή διακοπή λόγω μη τήρησης μέτρων

    Ο τελικός του κυπέλλου Δανίας, που διεξήχθη εχθές το απόγευμα, διεκόπη για σχεδόν ένα τέταρτο της ώρας, επειδή μερίδα...

Close