Η υπερβολική διακυβέρνηση είναι ο πιο μεγάλος κίνδυνος για τις κυβερνήσεις. Honore Gabriel Riqueti, comte de Mirabeau, 1749-1791, Γάλλος πολιτικός.

Παρά Χειμερινά Αθλήματα: «Δύο στα δύο» για τους Νίκου και Προφέντζα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

24 Ιανουαρίου, 2023

Η Ισπανία αποδεικνύεται γούρικη για την Εύα Νίκου και τον Δημήτριο Προφέντζα (Οδηγός της), που μετά το χάλκινο μετάλλιο στο Super G ανεβαίνουν σε ακόμη ένα βάθρο, του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Παρά Αλπικού Σκι, που διεξάγεται στο Espot, στη Μολίνα της Ισπανίας.

Δεύτερη ημέρα που επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες τη διεξαγωγή αγώνων και η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του Δημήτρη Ιορδανίδη κάνει το «δύο στα δύο» στην κατάκτηση μεταλλίων.

Δεύτερο διαδοχικό βάθρο, στο αγώνισμα του Alpine Combine (συνδυασμός Super G και Σλάλομ, με συνολική βαθμολογία, μιας ημέρας) με το ελληνικό δίδυμο να δείχνει τα… δόντια του για ακόμη μια φορά και να βάζει το ελληνικό σκι στον παγκόσμιο χάρτη.

Η Εύα Νίκου έχει κάνει την υπέρβαση, κρατώντας χαμηλούς τόνους, έχοντας ξεπεράσει το σοβαρό τραυματισμό της και με οδηγό τον Δημήτριο Προφέντζα έχουν βάλει στόχο την παρουσία τους, στους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς.

Οι αγώνες συνεχίζονται και αυξάνονται οι ελπίδες για κατάκτηση και άλλων μεταλλίων.