Μπορεί να έχουμε υψηλές ιδέες για τη φύση των εθνών, αλλά η αλήθεια είναι ότι τα έθνη λίγο απέχουν από το να είναι συμμορίες ληστών. Κικέρων, 106-43 π.Χ., Ρωμαίος ρήτορας & πολιτικός

Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες πρόσφερε έντονες συγκινήσεις η 3η ανάβαση της Βλάστης

7 Μαΐου, 2018

Ο άσχημος καιρός μπορεί να έπαιξε το ρόλο του στην 3η ανάβαση της Βλάστης, όμως δεν εμπόδισε τον Κωνσταντίνο Καρλιώτη με Citroen Saxo VTS να τερματίσει στην πρώτη θέση, με χρόνο 2:38:41 στο δεύτερο και 2:39:57 στο πρώτο σκέλος. Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Τέο Παπαβασιλείου με Volkswagen Goll II, ενώ την τυπική τριάδα των πιο γρήγορων έκλεισε με συνολική διαφορά 8.41 δευτερόλεπτα ο Μιχαήλ Παρασκευάς οδηγώντας Suzuki Swift GTi.

Ουσιαστικά και ανά κατηγορία το αγωνιστικό μέρος έχει ως εξής:

– Στην κατηγορία έως 1400 κ. εκ. τερμάτισαν επιτυχώς οι Αλέξης Μάστορας με Peugeot 106 Rally και Γιώργος Σιώμος με Toyota Yaris.

– Στην κατηγορία έως 1600 κ. εκ. οι εννιά συμμετέχοντες κονταροχτυπήθηκαν με τους Κωνσταντίνο Καρλιώτη Citroen Saxo VTS, Μιχαήλ Παρασκευά Suzuki Swift GTi και Κωνσταντίνο Κουτσοδήμο Peugeot 106 S16 που ανέβηκαν στα τρία σκαλιά του βάθρου.

– Στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου στην κατηγορία έως 2000 κ.εκ. ανέβηκε ο δεύτερος ταχύτερος του αγώνα Τέο Παπαβασιλείου με Volkswagen Goll II.

– Στα ατμοσφαιρικά της Formula Saloon πρώτος τερμάτισε ο Αναστάσιος Χατζηχρήστου με BMW M3 E36 και πίσω του βρέθηκε ο Γρηγόρης Ρακιτζής με Peugeot 306.

– Στα υπέρ-τροφοδοτούμενα της Formula Saloon την πρωτιά κατέκτησε ο Σγουρής Μπαλάσης με Τoyota Corolla.

– Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Βαγγέλης Κωνσταντινίδης με Peugeot 207 RC και στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Δημήτρης Κακαράντζας με Opel Kadett.

 

Επόμενος αγώνας του Κυπέλλου αναβάσεων Βορείου Ελλάδος είναι η 3η ανάβαση Λιβαδιού το Σαββατοκύριακο 26-27 Μαΐου της οποίας την διοργάνωση ανέλαβε ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα στη κατηγορία Auto Moto
Το Panda έδειξε το δρόμο της τετρακίνησης και του diesel στα οχήματα πόλης

Το Panda 30 μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι ένα από τα πιο εμβληματικά μοντέλα της Fiat. Η ιστορία του είναι...

Close