Υπάρχουν πάντα τέσσερις πλευρές σε κάθε ιστορία: η δική σου εκδοχή, η δική τους εκδοχή, η αλήθεια και αυτό που πραγματικά συνέβη. Ζακ-Ζακ Ρουσσώ, 1712-1778, Γαλλοελβετός φιλόσοφος

Παπαδημούλης: «Αν κερδίσουμε θα παραμείνουμε εντός του ευρώ»

7 Ιανουάριος, 2015

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στην ιταλική εφημερίδα La Stampa δήλωσε ότι «φτάνει με την κινδυνολογία. Αν κερδίσουμε θα παραμείνουμε εντός του ευρώ».

Σ’υμφωνα με τον ίδιο «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τάσσεται κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είμαστε εχθροί της λιτότητας και είμαστε, συγχρόνως, μια ευρωπαϊκού προσανατολισμού αριστερή πολιτική δύναμη», είπε ο κ. Παπαδημούλης και προσθέτει ότι «αν ο ΣΥΡΙΖΑ σχηματίσει κυβέρνηση οι πιθανότητες να βγει η Ελλάδα από το Ευρώ, είναι μηδενικές».

«Θέλουμε να κερδίσουμε και να καταβάλουμε προσπάθειες για την οικοδόμηση, σε συνολικό επίπεδο της ηπείρου μας, της πιο δυνατής συμμαχίας η οποία μπορεί να συσταθεί, για να αλλάξει η Ευρώπη. Πρέπει να σταματήσει να εφαρμόζεται η αποκλειστική συνταγή της λιτότητας, πρέπει να βελτιωθεί η οικονομία, επιστρέφοντας στις αξίες συνοχής και αλληλεγγύης οι οποίες βρίσκονται μέσα στις Συνθήκες, αλλά όχι στις πολιτικές, υπερβολικά φιλελεύθερες, οι οποίες έχουν ταχθεί μόνο στην εξυπηρέτηση του γερμανικού συμφέροντος», τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι πέρα για πέρα απαράδεκτο, μια δημοκρατική κυβέρνηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης να κυβερνάται από την τρόικα, όπως είναι και απαράδεκτο να υπάρχουν απειλές της κυρίας Μέρκελ σχετικά με το πώς οι Έλληνες πρέπει ή δεν πρέπει να ψηφίσουν. Αυτές οι παρεμβάσεις είναι απαράδεκτες», ανέφερε Παπαδημούλης.

Read previous post:
Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος κατά του Γιώργου Καρατζαφέρη

Oι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές μετά την παραγγελία της Βουλής που ήλεγξε τις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης του πρώην προέδρου του ΛΑΟΣ...

Close