Εθνικισμός είναι δίψα για εξουσία ενισχυμένη από αυταπάτες - George Orwell

ΠΑΟΚ: Προς τον Ερυθρό Αστέρα ο Χοσέ Κάνιας

18 Ιούνιος, 2019

Στο σερβικό πρωτάθλημα και στον Ερυθρό Αστέρα θα συνεχίσει την καριέρα του, όπως όλα δείχνουν ο Ισπανός μέσος του ΠΑΟΚ Χοσέ Κάνιας, του οποίου το συμβολαιο με την ομάδα των πρωταθλητών Ελλάδος έληξε και δεν ανανεώνεται. Ο Ισπανός μέσος φέρεται πως αποδέχθηκε καταρχήν την πρόταση των «ερυθρόλευκων», και εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία  θα πάει σύντομα στο Βελιγράδι για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. 

Παράλληλα ο Ομάρ Ελ Καντουρί, που έχει διετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, επιθυμεί να συνεχίσει στην Σταντάρ Λιέγης και φαίνεται πωςς θα υπάρξουν συζητήσεις για την παραχώρηση του στην βελγική ομάδα. Τέλος η απόκτηση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή Ισμαέλ Σίλβα βαίνει προς ολοκλήρωση και ο παίκτης θα έρθει τις επόμενες μέρες στην Θεσσαλονίκη για την ολοκλήρωση της συμφωνιας με τον ΠΑΟΚ.

Από σήμερα τέθηκαν σε κυκλοφορία και διάθεση τα εισιτήρια διαρκείας του ΠΑΟΚ για την καινούργια σεζόν και ήδη διανέμονται με ρυθμούς 100 ανά ώρα. Τα εισιτήρια που θα διατεθούν εφέτος θα φθάσουν ως τον αριθμό των 22.000.

Read previous post:
Προσεγγίζουν τα 1000 τα παράπονα κι οι καταγγελίες, που δέχθηκε στο πρώτο τετράμηνο φέτος το ΚΕΠΚΑ

Σε 990 ανήλθαν στο πρώτο τετράμηνο φέτος τα παράπονα/καταγγελίες, που δέχθηκε το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕΠΚΑ), με τη μεσολάβηση του...

Close