Πολιτική ισχύς είναι αυτό που φυτρώνει από την κάννη ενός όπλου. Μάο Τσε Τουνγκ, 1893-1976, Κινέζος ηγέτης.

ΠΑΟΚ: Ο Πατράλης στον Απόλλωνα Σμύρνης

15 Ιούλιος, 2019

Παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης θα είναι στη νέα σεζόν ο αμυντικός μέσος του ΠΑΟΚ Μανώλης Πατράλης, που προέρχεται από την Κ20 του Δικεφάλου. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής  έχει αγωνιστεί από έναν χρόνο δανεικός στον Αιγινιακό στην Football League, στον Πλατανιά στην Superleague όταν υποβιβάστηκε, αλλά και στην Δόξα Δράμας στην Football League την περσινή χρονιά. 
Ο Πατράλης θα είναι στον Απόλλωνα Σμύρνης σαν ελεύθερος με μία συνθήκη συνιδιοκτησίας  με τον ΠΑΟΚ, που θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης σε περίπτωση που μετακινηθεί από την αθηναϊκή ομάδα. 
Σήμερα με άπαντες παρόντες ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία, με τον προπονητή Αμπέλ Φερέιρα να ελέγχει για πρώτη φορά τις εγκαταστάσεις της καινούργιας του ομάδας. 
Στο μεταξύ με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν, αφού ως σήμερα το βράδυ, διατέθηκαν 12.015 εισιτήρια διαρκείας από την κατηγορία των ανανεώσεων της περυσινής σεζόν. Από την προσεχή Δευτέρα ελευθερώνονται και όσες θέσεις δεν αγοραστούν από τους ως τώρα κατόχους τους. 

Read previous post:
Στη Γερμανία η τελική φάση του Eurobasket 2021

Η FIBA γνωστοποίησε τις τέσσερις χώρες που θα αναλάβουν τη συνδιοργάνωση του Eurobasket 2021, η τελική φάση του οποίου θα...

Close