Οι άνθρωποι πείθονται πιο εύκολα από εξηγήσεις που ανακαλύπτουν μόνοι τους παρά από αυτές που σκέφτονται κάποιοι άλλοι. Blaise Pascal, 1623-1662, Γάλλος στοχαστής

ΠΑΟΚ: Με Βαρέλα, Μαουρίσιο στη Δράμα

12 Νοεμβρίου, 2019

Σε διαδικασία προετοιμασίας, προσαρμοσμένη στα δεδομένα που υφίστανται με τη διακοπή στο πρωτάθλημα, λόγω των εθνικών ομάδων, εντάχθηκε σήμερα ο ΠΑΟΚ. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο βρέθηκαν για προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, απόντες από την οποία ήταν οι διεθνείς του «Δικεφάλου», αλλά και οι Λέο Μάτος, Αντερσον Εσίτι, που έχουν άδεια για προσωπικούς λόγους. 

Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές θα λείπουν από την αυριανή, φιλικού χαρακτήρα, αναμέτρηση που θα δώσει ο ΠΑΟΚ στη Δράμα, με αντίπαλο την τοπική ομάδα (17.00). Αποκλείστηκαν, επίσης, από την αποστολή, για λόγους αποφόρτισης, οι Χοσέ Κρέσπο, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, Γιόσιπ Μίσιτς, ο τραυματίας Πόντους Βέρνμπλουμ και ο Κάρολ Σφιντέρσκι, που επιλέχθηκε να προφυλαχθεί (σ.σ. για τον ίδιο λόγο δεν προπονήθηκε σήμερα). 

Το ταξίδι θα κάνουν, αντίθετα, οι Φερνάντο Βαρέλα, Χοσέ Μαουρίσιο, καθώς συμμετείχαν κανονικά και οι δύο στο σημερινό πρόγραμμα της ομάδας και αναμένεται να χρησιμοποιηθούν στο τεστ με τους Δραμινούς. 
 

Read previous post:
Ελλείψεις περισσότερων από 100 φαρμακευτικών σκευασμάτων στα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης

Ελλείψεις περισσότερων από 100 φαρμακευτικών σκευασμάτων παρατηρούνται στα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης.

Close