Μη λογομαχείτε ποτέ, δεν πρόκειται να πείσετε κανέναν. Οι γνώμες είναι σαν τις πρόκες: όσο πιο πολύ τις χτυπάμε, τόσο πιο βαθιά μπαίνουν - Αλέξανδρος Δουμάς υιός, 1824-1895, Γάλλος συγγραφέας

ΠΑΟΚ: Ανησυχίες των Ελλήνων για την τρέχουσα σεζόν

3 Απριλίου, 2020

 Τις ανησυχίες τους για την τρέχουσα σεζόν αλλά και για την επόμενη εξέφρασαν σε διαδικτυακή τους συνέντευξη τρείς από τους Ελληνες ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, απαντώντας σε ρωτήσεις των φίλων της ομάδας. Οι Δημήτρης Πέλκας, Δημήτρης Γιαννούλης και Λάζαρος Λάμπρου, έδωσαν τις δικές τους εκτιμήσεις για το αν μπορεί και πρέπει να ολοκληρωθεί η σεζόν ή όχι, αλλά και το πως θα είναι οι ποδοσφαιριστές, όταν και αν ξεκινήσει η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος..

“Δεν είναι εφικτό να φτάσουμε στο 100% και δεν ξέρω αν είναι εφικτό να φτάσουμε στο 100% μέχρι να τελειώσουν τα πλέι οφ. Θα έχουμε ανά τρεις ημέρες αγώνα και θα είναι δύσκολο. Τώρα θα είναι μικρό το χρονικό περιθώριο να είμαστε έτοιμοι, να παίξουμε τόσα ματς που θα είναι ντέρμπι”, ειπε ο εκ των αρχηγών Δημήτρης Πέλκας, για να συνεχίσει ο Λημνιός:

“Περισσότερο θα επηρεαστεί η επόμενη σεζόν, αν δε σταματήσει η φετινή εδώ, γιατί όλα θα πάνε αργότερα. Θα είναι πολύ δύσκολος ο προγραμματισμός της. Εφόσον αυτή η χρονιά δεν ολοκληρώνεται όπως πρέπει, θα ήταν κρίμα να χαλάσουμε και την επόμενη. Οπως είπαμε θέλουμε όλοι να συνεχιστεί η χρονιά, να παίξουμε, να πετύχουμε τους στόχους μας, αλλά πάνω από όλα είναι η υγεία και περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί”.

Ο κατερινιώτης Λάζαρος Λάμπρου από την πλευρά του, σημείωσε: “Σίγουρα θα είναι ένα νέο ξεκίνημα μετά από τόσο καιρό… Ο πρώτος αγώνας θα είναι σε χαμηλούς ρυθμούς αλλά εαν συνεχιστούν τα playoff θα έχει ενδιαφέρον”.

Read previous post:
Δωρεάν οι υπηρεσίες παροχής υπηρεσιών στο πρωτοβάθμιο σύστημα υγείας

Οι υπηρεσίες παροχής υπηρεσιών στο πρωτοβάθμιο σύστημα υγείας είναι δωρεάν για τον πολίτη, ξεκαθάρισε ο γενικός γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας Γιάννης...

Close