Είναι κρίμα που για να γίνεις καλός πατριώτης πρέπει να γίνεις εχθρός της υπόλοιπης ανθρωπότητας - Βολταίρος

Πάνω από 10.000 παραγγελίες στην Ευρώπη για το αμιγώς ηλεκτροκίνητο βαν Nissan e-NV200

18 Ιουνίου, 2019

Είναι δεδομένο ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα ολοένα και περισσότεροι επιχειρηματικοί κολοσσοί των διανομών στρέφονται στην κινητικότητα μηδενικών ρύπων. Το ηλεκτροκίνητο e-NV200 βρίσκεται στην κορυφή της λίστας προτίμησης και καταγράφει ρεκόρ πωλήσεων σε όλη την Ευρώπη, διασφαλίζοντας πάνω από 10.000 παραγγελίες.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πέρυσι να θεωρηθεί ως το πιο εμπορικό LCV μηδενικών εκπομπών σε 10 αγορές στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ιταλίας και της Νορβηγίας. Το μοντέλο μπορεί να μεταφέρει εμπορεύματα όγκου 4,2 κυβικών μέτρων ή 705 κιλά οφέλιμου φορτίου στην έκδοση βαν.

Η αυτονομία του ξεκινάει από τα 200 χιλιόμετρα σε συνδυασμένο κύκλο οδήγησης και μπορεί να φθάσει τα 301 χιλιόμετρα σε συνθήκες πόλης, με μία μόνο φόρτιση. Έχει ομαλή επιτάχυνση, εξασφαλίζοντας ήρεμες διαδρομές και χωρίς θόρυβο για τους κατοίκους των αστικών περιοχών. Η μετάδοση ισχύος με μια σχέση ταχυτήτων και η παρουσία του Hill Start Assist καθιστούν την οδήγηση ευκολότερη και ασφαλέστερη.

Read previous post:
Την 1η Ιουλίου η τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών

Την τελευταία Δευτέρα πριν τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου συμφωνήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες από κομματικά επιτελεία, να διεξαχθεί το...

Close