Όταν οποιαδήποτε μονάδα σε έναν οργανισμό επεκτείνεται σε περισσότερα από 21 μέλη, η πραγματική εξουσία θα ασκείται από κάποια μικρότερη κάποια μικρότερη ομάδα. Northcote Parkison, 1909-1993, Βρετανός ιστορικός

Pαντεβού στα τυφλά με ξαφνικό λοκντάουν !

Όταν οι αρχές της πόλης Ζενγκζού έθεσαν αιφνιδιαστικά σε καθεστώς λοκντάουν την πόλη αυτή της κεντρικής Κίνας, την περασμένη εβδομάδα, μια νεαρή γυναίκα, που έγινε γνωστή μόνο με το επίθετό της, Γουάνγκ, δειπνούσε στο σπίτι ενός άνδρα με τον οποίον είχε ραντεβού στα τυφλά.

“Λίγο μετά που έφθασα στην Ζενγκζού, σημειώθηκε έξαρση νέων κρουσμάτων κορονοϊού και η κοινότητά του μπήκε σε λοκντάουν με αποτέλεσμα να μην μπορώ να φύγω από το σπίτι του”, είπε η γυναίκα στην εφημερίδα The Paper που εδρεύει στην Σανγκάη προσθέτοντας ότι είχε μεταβεί σε αυτή την πόλη με σκοπό να παραμείνει μια εβδομάδα και να γνωρίσει υποψήφιους συντρόφους.

“Μεγαλώνω και η οικογένειά μου μού πρότεινε δέκα υποψήφιους συντρόφους…Ο πέμπτος ήθελε να κάνει επίδειξη των ικανοτήτων του στη μαγειρική και με κάλεσε στο σπίτι του για δείπνο”.

Εγκλωβισμένη μέσα στο σπίτι του η Γουάνγκ ξεκίνησε να ανεβάζει σύντομα βίντεο τα οποία κατέγραφαν την καθημερινότητά της μετά το αιφνιδιαστικό λοκντάουν.

Τα βίντεο αυτά, τα οποία δείχνουν τον υποψήφιο να της μαγειρεύει, να κάνει οικιακές εργασίες και να εργάζεται στον υπολογιστή του όσο εκείνη κοιμάται, έγιναν viral.