Δεν ψήφισα ποτέ υπέρ κάποιου. Πάντα ψηφίζω εναντίον κάποιου. W.C. Fields, 1880-1946, Αμερικανός ηθοποιός & συγγραφέας

Pandora και UNICEF μαζί για τη στήριξη ευάλωτων παιδιών

12 Σεπτεμβρίου, 2019

Η εταιρεία κοσμημάτων Pandora συνεργάζεται με την UNICEF για μία νέα σύμπραξη υποστήριξης των πιο ευάλωτων παιδιών στον κόσμο.

Η τριετής συμφωνία προβλέπει ότι το διεθνές brand κοσμημάτων και η UNICEF θα επενδύσουν στην κατάρτιση για την ανάπτυξη δεξιοτήτων με επίκεντρο προγράμματα που υποστηρίζουν τη ενδυνάμωση των γυναικών και βοηθούν ευάλωτα κορίτσια που δεν πηγαίνουν στο σχολείο λόγω φτώχειας και κακών υποδομών.

«Μαζί με τη UNICEF θέλουμε να δώσουμε φωνή στην επόμενη γενιά και να υποστηρίξουμε την εκπαίδευση και την ενδυνάμωσή τους» ανέφερε σε δήλωσή του ο επικεφαλής του brand Pandora Alexander Lacik.

“Εκατομμύρια παιδιά, κυρίως κορίτσια, δεν πηγαίνουν ποτέ στο σχολείο. Εκατομμύρια δεν ολοκληρώνουν ποτέ την εκπαίδευσή τους. Και πολλά αγωνίζονται για να ασκούν το θεμελιώδες δικαίωμά τους να είναι οι ίδιοι και να αξιοποιήσουν το δυναμικό τους. Θα θέλαμε να έχουμε ρόλο στην αντιμετώπιση αυτών των κοινωνικών προκλήσεων” υπογράμμισε..

Η εκτελεστική διευθύντρια της UNICEF Χενριέτα Φορ πρόσθεσε: “Οι νέοι είναι το μέλλον. Οι ιδέες, η ενέργεια και ο ενθουσιασμός τους μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο. Η συνεργασία με την Pandora θα υποστηρίξει επίσης την πρωτοβουλία Generation Unlimited, ενισχύοντας τους νέους με τα εργαλεία που χρειάζονται για επιτυχία. Μαζί μπορούμε να αξιοποιήσουμε την ενέργεια, τον ενθουσιασμό και τις ιδέες των νέων και να τους βοηθήσουμε να αποκτήσουν τις δεξιότητες που χρειάζονται για να γίνουν ενεργοί πολίτες που μπορούν να συμβάλουν στις κοινωνίες και στις οικονομίες των χωρών τους “.

Read previous post:
Η εικόνα του Σένα θα πρωταγωνιστήσει στο GP της Βραζιλίας

Η εικόνα του Άιρτον Σένα θα «πρωταγωνιστήσει» στο GP της F1 στη Βραζιλίας (15-17/11).

Close