Ο καλύτερος τρόπος για να μάθεις αν μπορείς να εμπιστευτείς κάποιον είναι να τον εμπιστευτείς. Ernest Hemingway, 1899-1961, Αμερικανός συγγραφέας, Νόμπελ 1954

Παίρνει εξιτήριο ο αρχηγός της Λούτον

31 Μαΐου, 2023

Ο αρχηγός της Λούτον, Τομ Λόκιερ, ο οποίος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, έχοντας καταρρεύσει στον αγωνιστικό χώρο στο 8ο λεπτό του μπαράζ ανόδου στην Premier League με την Κόβεντρι, θα πάρει εξιτήριο το πρωί της Παρασκευής (1/6), όπως ανακοίνωσαν οι γιατροί. Ο 28χρονος Λόκιερ, υποβάλλεται σε εξετάσεις στην κλινική Cavendish του Λονδίνου μετά το περιστατικό του περασμένου Σαββάτου (27/5) στο Wembley.

«Θα επιτραπεί στον Τομ Λόκιερ να φύγει από το νοσοκομείο και να επιστρέψει σπίτι αύριο», ανακοίνωσε ο αγγλικός σύλλογος την Τετάρτη (31/5), συμπληρώνοντας πως: 

«Ο Ουαλός διεθνής έχει ολοκληρώσει όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και παρατηρήσεις από την ιατρική ομάδα, προκειμένου να του επιτραπεί η μετακίνησή του στο σπίτι του, για μια περίοδο ξεκούρασης πριν από την έναρξη της προετοιμασίας, στην οποία θα είναι ικανός να λάβει μέρος».

Ο Λόκιερ ανέρρωσε γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του στο νοσοκομείο τη νίκη επί της Κόβεντρι στα πέναλτι, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έγινε viral μετά την άνοδο της Λούτον στην πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά το 1992.
ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ