Συμβιβασμός παλιότερα σήμαινε ότι μισό ψωμί είναι καλύτερο από καθόλου ψωμί. Για τους σύγχρονους πολιτικούς, φαίνεται πως σημαίνει ότι μισό καρβέλι είναι καλύτερό από ολόκληρο καρβέλι. G.K. Chesterton, Άγγλος συγγραφέας & κριτικός

Παιδιά αντί μοντέλων δίπλα στους πιλότους της F1 πριν την εκκίνηση

6 Φεβρουαρίου, 2018

Η F1 ολοκληρώνει την επανάσταση. Μετά την απομάκρυνση «των μοντέλων με τις ομπρέλες», που βρίσκονταν δίπλα στα αυτοκίνητα πριν την εκκίνηση, η Διεθνής Ομοσπονδία Αυτοκινήτων αποφάσισε να δώσει θέση και χώρο σε νεαρούς οδηγούς παιδικών καρτ, προκειμένου να βιώσουν την εμπειρία. Τα «grid Kids» θα μπορέσουν να παραμείνουν δίπλα στους 20 καλύτερους πιλότους του κόσμου, ενώ προσκεκλημένες θα είναι και οι οικογένειές τους.

«Θα είναι μια εξαιρετική στιγμή γι΄ αυτούς τους νέους, να βρεθούν δίπλα στους ήρωές τους, έχοντας την ευκαιρία να τους παρακολουθήσουν καθώς προετοιμάζονται να τρέξουν», είπε ο διευθύνων σύμβουλος του τμήματος μάρκετινγκ της F1, Σιν Μπρατς.

Όπως εξήγησε ο Ζαν Τοντ στην επίσημη ιστοσελίδα, «η F1 είναι η κορυφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού και το όνειρο κάθε νεαρού οδηγού, οπότε είμαστε στην ευχάριστη θέση να φέρουμε το όνειρο αυτό λίγο πιο κοντά στους νέους».

Περισσότερα στη κατηγορία Auto Moto
Πρώτη δοκιμή του ανανεωμένου Ford EcoSport 1.0 EcoBoost 140 ίππων ST-Line Μ6 FWD

Στην Πάρνηθα πραγματοποιήθηκε η πανελλήνια παρουσίαση του ανανεωμένου Ford EcoSport.

Close