Στην πολιτική, είναι τα μέσα που καθαγιάζουν τον σκοπό και ποτέ ο σκοπός τα μέσα. Albert Camus, 1913-1960, Γάλλος συγγραφέας

Παγκόσμια πρεμιέρα για το I.D. BUZZ CARGO της Volkswagen στο Αννόβερο

20 Σεπτέμβριος, 2018

Η Volkswagen παρουσιάζει από σήμερα και για πρώτη φορά παγκοσμίως, το πρωτότυπο I.D. BUZZ CARGO στην Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων – IAA Commercial Vehicles στο Αννόβερο (20-27 Σεπτεμβρίου).

Το ολοκαίνουργιο I.D. BUZZ CARGO αναμένεται να παρουσιαστεί στις αγορές το 2021. Μέχρι τότε, ως αδερφό μοντέλο του επιτυχημένου “ Τ6” και με δυνατότητα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 4, δείχνει πώς ένα ηλεκτρικό και πλήρως ανασχεδιασμένο και εξελιγμένο Bulli μπορεί να γράψει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της αυτοκίνησης, περνώντας τη γκάμα των βαν σε μία νέα εποχή.

Έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι πολύ κοντά στο μοντέλο που θα μπει στην παραγωγή. Έχει εξελιχθεί από κοινού από τις Volkswagen Commercial Vehicles (Επαγγελματικά Οχήματα) και Volkswagen Passenger Cars (Επιβατικά Οχήματα) και ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι η κλιμάκωση της χωρητικότητας των μπαταριών τους. Τα μοντέλα θα μπορούν να παραδοθούν με μπαταρίες διαφορετικού ενεργειακού περιεχόμενου, ανάλογα με τη χρήση των οχημάτων και τον οικονομικό προϋπολογισμό. Ανάλογα με το μέγεθος της μπαταρίας μπορεί να επιτευχθεί αυτονομία από 330 έως και περισσότερα από 550 χιλιόμετρα. H τελική του ταχύτητα περιορίζεται στα 160 χλμ/ώρα, ενώ αναμενόμενη είναι και η ύπαρξη ενός συστήματος τετρακίνησης όπως και στο επιβατικό I.D. BUZZ.

Read previous post:
Αυτοκινήτο του… κάτι παραπάνω το νέο Ford Focus

Αυτοκίνητο του “ και” είναι -πλέον- το νέο Ford Focus το οποίο σχεδιάστηκε από λευκή κόλλα χαρτί.

Close