Ηγετική ικανότητα σημαίνει να οδηγείς τους ανθρώπους να κάνουν αυτό που δεν θέλουν να κάνουν και να τους αρέσει. Harry Truman, 1884-1972, Αμερικανός πρόεδρος

ΠΑΕ Βόλος: «Οι “κύριοι” Ευαγγέλου και Περράκης… θα λογοδοτήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης»

2 Φεβρουαρίου, 2024

Η ΠΑΕ Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απαντά στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) σχετικά με την αγωγή που κατέθεσε κατά των διαιτητών Ευαγγέλου και Περράκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος:

«Τουλάχιστον παράδοξη η συμπεριφορά της ΕΠΟ που αφ’ ενός μεν διέρρευσε στη δημοσιότητα επιστολή της προς την Super League παρουσιάζοντάς την ως δήθεν ανακοίνωση και αφ’ ετέρου αντί να ελέγξει και να αποδοκιμάσει τη σφαγιαστική διαιτησία σε βάρος της ΠΑΕ Βόλος από τους “κυρίους” Ευαγγέλου και Περράκη, απειλεί την ομάδα μας και τον πρόεδρό της προκειμένου να μην αναζητήσουν τη δικαίωσή τους σε έναν εκ των τριών πυλώνων της Δημοκρατίας μας, τη Δικαιοσύνη, αγνοώντας ότι η ιστορία κατέδειξε ότι ούτε δεχόμαστε απειλές και ούτε εκβιαζόμαστε.

Ας είναι βέβαιοι όλοι πως οι “κύριοι” Ευαγγέλου και Περράκης, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους ενώπιον της Δικαιοσύνης. Η διοίκηση της ΕΠΟ πρέπει να συνεχίσει με τρόπο πιο συνεπή και αποτελεσματικό και θα περιμέναμε να επικροτεί κάθε τέτοια ενέργεια που μέσω της Δικαιοσύνης διευκολύνει την εξυγίανση της διαιτησίας, καθώς είναι προφανές ότι οι μέχρι τώρα προσπάθειες δεν αποδίδουν το προσδοκώμενο.

Καθώς δε, φτάνουμε στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου με τις αναμετρήσεις των ομάδων να γίνονται όλο και πιο αμφίρροπες και συγκλονιστικές αποτελεί αναγκαιότητα οι διαιτητές να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, απονέμοντας Δικαιοσύνη με καθαρές διαιτησίες προκειμένου οι ομάδες να εισπράξουν ό,τι τους αξίζει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και να εξαλειφθούν τα κρούσματα βίας και επεισοδίων. Ας προσέξουν γιατί στην αντίθετη περίπτωση θα κληθούν να την αντιμετωπίσουν εκτός αυτών».