Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ΄αυτό που σε συνθλίβει. Albert Camus, 1913-1960, Γάλλος συγγραφέας, Νόμπελ 1957

Π. Χρηστίδης: Καταδικάζουμε την επίθεση του Αζαρμπαϊτζάν στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ

1 Οκτωβρίου, 2020

Χαιρετισμό σε εκδήλωση αρμένικων σωματείων, στην πλατεία Συντάγματος, απηύθυνε χθες το βράδυ, ο Παύλος Χρηστίδης, εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, δηλώνοντας συμπαράσταση και καταδικάζοντας «απερίφραστα την επίθεση που εξαπέλυσε το Αζερμπαϊτζάν εναντίον της Δημοκρατίας του Αρτσάχ (Ναγκόρνο Καραμπάχ) την 27η Σεπτέμβρη 2020».

«Η απερίφραστη υποστήριξή της Τουρκίας στο Αζερμπαϊτζάν επιβεβαιώνει το ρόλο της, ως ταραχοποιού της ευρύτερης περιοχής», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Χρηστίδης και δήλωσε την αμέριστη στήριξή στον αρμενικό λαό σε αυτή την κρίσιμη στιγμή μέχρι να επικρατήσει η δικαιοσύνη. Όπως τόνισε, είναι άμεση προτεραιότητα, η πρωτοβουλία της ελληνικής πλευράς για διεξαγωγή συζήτησης στο πλαίσιο του ΟΑΣΕ και η εξέταση κάθε δυνατού τρόπου για την αποκλιμάκωση της κρίσης. Επισήμανε επίσης ότι στόχος παραμένει η επείγουσα επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο πλαίσιο της Ομάδας Μινσκ για την ειρηνική επίλυση της διαφοράς.

Περισσότερα στη κατηγορία Πολιτική
Ν. Ηλιόπουλος: Δίκαια τα αιτήματα των μαθητών. Το μέλλον θα νικήσει

«Χιλιάδες μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς σε όλη τη χώρα συνεχίζουν να διεκδικούν το αυτονόητο. Σχολεία με ασφάλεια.

Close