Μπορεί να είναι αλήθεια ότι δεν μπορείς να εξαπατήσεις όλους τους ανθρώπους για πάντα, αλλά μπορείς να εξαπατήσεις αρκετούς από αυτούς  για αρκετό καιρό, ώστε να κυβερνήσεις μια μεγάλη χώρα. Will Durant, 1885-1981, Αμερικανός ιστορικός & φιλόσοφος.

Π. Τατούλης: «Πρόκριμα για ευρύτερες συνεννοήσεις και συνεργασίες η απλή αναλογική»

15 Απρίλιος, 2019

Η απλή αναλογική μπορεί να αποτελέσει ένα πρόκριμα για συνεννοήσεις διαφανείς τόνισε, στη διάρκεια διακαναλικής συνέντευξής, του ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης.
«Είμαι από τους πρώτους που επισήμανα την ιδιαιτερότητα και τη χρησιμότητα της απλής αναλογικής στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Θεωρώ ότι θα αποτελέσει ένα σημαντικό πρόκριμα για ευρύτερες συνεννοήσεις και συνεργασίες, όχι κάτω από το τραπέζι, αλλά καθαρά, πάνω στη λειτουργία του συλλογικού οργάνου». 
Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, στη συνέχεια της συνέντευξής του, έκανε λόγο για τη σημασία της δημοκρατίας, λέγοντας, ότι δημοκρατία είναι το πόσο υπεύθυνοι και δημιουργικοί είμαστε απέναντι στον ίδιο τον πολίτη. «Είμαι ένας άνθρωπος, συνέχισε ο κ. Τατούλης, που θεσμικά υποστηρίζω και υπερασπίζομαι τη δημοκρατική λειτουργία και το δικαίωμα των πολιτών να είναι επιφυλακτικοί, να είναι αρνητικοί, να έχουν την οποιαδήποτε επιλογή, γιατί αυτό είναι το δικαίωμά τους. Έτσι λειτουργεί η δημοκρατία».
Τέλος, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου επέκρινε όσους δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους, ιδιαίτερα όταν έχουν υπηρετήσει δημόσια αξιώματα που τους φέρνουν προ των ευθυνών τους.

Read previous post:
Χρυσό βραβείο για το Wyndham Grand Athens στα Tourism Awards

Στην 6η διοργάνωση των Tourism Awards 2019, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Απριλίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, η Zeus...

Close