Ο πολιτικός χρειάζεται την ικανότητα να προβλέπει τι θα συμβεί αύριο, την άλλη εβδομάδα, τον άλλο μήνα και του χρόνου. Και την ικανότητα να εξηγεί μετά γιατί δεν συνέβη. Winston Churchill, 1874-1965, Βρετανός πρωθυπουργός

Π. Πολάκης: Η Αριστερά έχει το πολιτικό σχέδιο για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των πολλών

23 Μαΐου, 2019

«Η Αριστερά έχει το πολιτικό σχέδιο για να εξυπηρετήσει τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των πολλών και δεν νομίζω ότι υπάρχει καμία αμφιβολία σε αυτό. Μιλάμε πάντα για τους πολλούς, τους οποίους τους εξυπηρετεί το πολιτικό σχέδιο της Αριστεράς και όχι του νεοφιλελευθερισμού του κυρίου Μητσοτάκη», τόνισε σε δηλώσεις του ο αναπληρωτής υπουργός υγείας, Παύλος Πολάκης, από το Ηράκλειο όπου βρίσκεται.

Επισήμανε, δε, ότι, πολιτικώς, τα πράγματα είναι, όπως είπε, πολύ απλά: «Η Αριστερά μιλάει για στήριξη του κοινωνικού κράτους, για επαναφορά συλλογικών συμβάσεων, για αύξηση του βασικού μισθού και κατάργηση του υποκατώτατου, μιλάει για τα εργασιακά δικαιώματα. Η Αριστερά άνοιξε τα σχολεία με καθηγητές και δασκάλους και βιβλία στη θέση τους, η Αριστερά ενίσχυσε με 19.000 ανθρώπους το σύστημα Υγείας, αύξησε κατά 400 εκατομμύρια το όριο δαπανών του συστήματος Υγείας, ολοκλήρωσε Δημόσια Έργα που καθυστερούσαν για δεκαετίες διότι δεν τα έβρισκαν οι εργολάβοι με αυτούς που κυβερνούσαν σε ό,τι αφορά τις μίζες. Η Αριστερά ενίσχυσε το ΕΚΑΒ, άνοιξε τη βάση αεροδιακομηδών σε Σύρο και Άκτιο και όλα αυτά φυσικά και είναι για το συμφέρον των πολλών».

Read previous post:
Το υπ. Παιδείας καταδίκασε τον βανδαλισμό στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

«Κατηγορηματικά» αποδοκίμασε το υπουργείο Παιδείας σήμερα, Πέμπτη, τον βανδαλισμό του γραφείου του πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Close