Το μεγαλύτερο επίτευγμα είναι να μουντζουρώσεις τη διαχωριστική γραμμή μεταξύ δουλειάς και παιχνιδιού - Arnold J. Toynbee, 1889 - 1975, Βρετανός ιστορικός

Π. Λαφαζάνης: «Ανεπίτρεπτο να έχει συνταχθεί δικογραφία σε βάρος αρχηγού και να μην το ξέρει η διεύθυνση κρατικής ασφάλειας»

12 Ιούνιος, 2018

Τον Προϊστάμενο Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλία Ζαγοραίο επισκέφτηκε ο Γραμματέας του ΠΣ της ΛΑ.Ε. Παναγιώτης Λαφαζάνης, συνοδευόμενος από τα στελέχη της ΛΑ.Ε. Δημήτρη Στρατούλη, Δημήτρη Σαραφιανό, Σαράντο Θεοδωρόπουλο και Άρη Κωνσταντάκη.

Η προγραμματισμένη συνάντηση που έγινε στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων στην Κυψέλη, είχε να κάνει με τη δικογραφία που σύμφωνα με δημοσίευμα, έχει συνταχθεί κατά του κ. Λαφαζάνη για δράσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς.

Ήταν διάρκειας 1,5 ώρας και εξερχόμενος από τις εγκαταστάσεις, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης δήλωσε:

«Είπα ευθέως στον εισαγγελέα ότι είναι ανεπίτρεπτο να συντάσσονται δικογραφίες οι οποίες να διαρρέουν. Και μάλιστα όταν αφορούν επικεφαλής θεσμικού κόμματος, όπως συνέβη με τη δικογραφία εις βάρος μου που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ. Προς έκπληξή μου, η διεύθυνση γενικής ασφάλειας μου είπε ότι δεν γνωρίζει ότι έχει συνταχθεί δικογραφία εις βάρος μου. Τους ρώτησα αν αυτό σημαίνει πως διαψεύδεται το δημοσίευμα των «Νέων». Όμως, στη συνέχεια έψαξαν και -άκουσον άκουσον- βρήκαν ότι υπήρχε δικογραφία η οποία είχε σταλεί στην εισαγγελία από τις 16/5. Τούς είπα ότι είναι απαράδεκτο, ανεπίτρεπτο, αδιανόητο να έχει συνταχθεί δικογραφία σε βάρος αρχηγού και να μην το ξέρει η διεύθυνση κρατικής ασφάλειας».

Ο κ. Λαφαζάνης ισχυρίστηκε ότι «προφανώς, η δικογραφία συνετάχθη στα άδυτα του Μαξίμου με επικεφαλής τον κύριο Τόσκα. Ζήτησα να πάρουμε στα χέρια μας τη δικογραφία, αλλά ο κ. Ζαγοραίος μου απάντησε ότι νομικά δεσμεύεται και δεν μπορεί να μας τη δώσει».

Read previous post:
ΕΦΚΑ: Μη διαθέσιμες οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες αγροτών, λόγω τεχνικής βλάβης

Δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμες σε ασφαλισμένους, συνταξιούχους και ανταποκριτές, οι διαδικτυακές εφαρμογές και υπηρεσίες αγροτών του Ενιαίου Φορέα...

Close