Ι ιστορία καταδεικνύει ότι ο καπιταλισμός είναι αναγκαία συνθήκη για την πολιτική ελευθερία. Δεν είναι όμως και ικανή συνθήκη - Milton Friedman

Π. Κουρουμπλής: Η ΝΔ ποντάρει στην περικοπή των συντάξεων

17 Σεπτέμβριος, 2018

«Στο βάθος της σκέψης της Νέας Δημοκρατίας είναι να τηρηθούν, τα συμφωνηθέντα για τις συντάξεις γιατί ποντάρει στην περικοπή των συντάξεων» δήλωσε σήμερα ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha.

Όπως είπε ο κ Κουρουμπλής «ο κ. Μητσοτάκης είπε χθες και μια εξαιρετικά περίεργη φράση «Μακάρι να μην συμβεί» αλλά με μακαρισμούς δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν πολιτικά ζητήματα. Η Νέα Δημοκρατία διέπραξε ένα μεγάλο ατόπημα, ότι δεν συστρατεύονται έστω και τώρα με την κυβέρνηση για το θέμα αυτό. Από μια τέτοια πολιτική γενναιότητα δεν έχει να χάσει κάποιος. Η λογική αυτή που έχουν είναι πολύ μικρόψυχη απέναντι σε ανθρώπους που τους έκοψαν τις συντάξεις δώδεκα φορές».

Σύμφωνα με τον κ Κουρουμπλή «το θέμα των συντάξεων είναι ιερό, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς τους κυρίους δεν έχουν ζήσει ποτέ και δεν ξέρουν πως η σύνταξη δεν αφορά μόνο τον συνταξιούχο αλλά πολλούς ανθρώπους μέσα στην οικογένειά του».

Read previous post:
Μελέτες για έργα και παρεμβάσεις σε τρία ακριτικά νησιά, από την ΚΤΥΠ ΑΕ

Την εκπόνηση μελετών για έργα και παρεμβάσεις σε τρία ακριτικά νησιά της χώρας ανέθεσε στην ΚΤΥΠ ΑΕ το υπουργείο Υποδομών...

Close