Είναι κρίμα που για να γίνεις καλός πατριώτης πρέπει να γίνεις εχθρός της υπόλοιπης ανθρωπότητας - Βολταίρος

Π. Φιλίππου, Δήμαρχος Σαρωνικού: «Η αλληλεγγύη είναι η πιο απαραίτητη στάση για να ξεπεράσουμε αυτήν τη δύσκολη περίοδο»

3 Απριλίου, 2020

Σειρά δράσεων και παρεμβάσεων, με τη συμμετοχή εθελοντών ανέπτύξαν οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Σαρωνικού για την εξυπηρέτηση των ευπαθών ομάδων του πλυθυσμού και κυρίως των ανήμπορων σε αυτήν την κρίσιμη συγκυρία της πανδημίας.
Σύμφωνα με ενημέρωση του Δήμου Σαρωνικού:
– Ολοκληρώθηκε η διανομή ειδών διατροφής στους 250 δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Στους 190 από αυτούς η διανομή έγινε κατ’οίκον.
– Το πρόγραμμα «Μείνε σπίτι – ερχόμαστε εμείς κοντά σου», την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας του δέχθηκε και ανταποκρίθηκε σε 60 αιτήματα συμπολιτών μας, για αγορά ειδών διατροφής και φαρμάκων.
Αναφορικά με τη διανομή του προγραμματισμένου ΤΕΒΑ του μηνός Απριλίου, αυτή θα πραγματοποιηθεί την Μεγάλη Τετάρτη (15 Απριλίου) και τα προϊόντα θα διανεμηθούν στους δικαιούχους κατ’οίκον. 
Ο δήμαρχος Σαρωνικού, Πέτρος Φιλίππου με ανακοίνωσή του ευχαριστεί θερμά τους εθελοντές που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν στο κοινωνικό έργο που επιτελούν οι υπηρεσίες του δήμου, σημειώνοντας ότι “η αλληλεγγύη είναι η πιο απαραίτητη στάση για να ξεπεράσουμε αυτήν τη δύσκολη περίοδο”.

Read previous post:
ΥΠΕΝ: θα διασφαλιστεί η βιωσιμότητα του λογαριασμού χρηματοδότησης των ανανεώσιμων πηγών

Διαβεβαιώσεις για λήψη μέτρων που θα διασφαλίσουν τη βιωσιμότητα του λογαριασμού από τον οποίο χρηματοδοτούνται οι μονάδες ανανεώσιμων πηγών ενέργειας...

Close