Αυτά που κάνουν οι άνθρωποι, αυτά που λένε οι άνθρωποι και αυτά που λένε ότι κάνουν είναι τελείως διαφορετικά πράγματα. Margaret Mead, 1901-11979, Αμερικανίδα εθνολόγος

Π. Δήμας: «Έμπρακτο το ενδιαφέρον της Πολιτείας»

27 Μαΐου, 2020

Το προπονητικό κέντρο της Αρσης βαρών επισκέφτηκε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κατά την χθεσινή του επίσκεψη στον Αγιο Κοσμά. Ο Λευτέρης Αυγενάκης, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά, συνομίλησαν με το προπονητικό επιτελείο, αλλά και τους αθλητές των προολυμπιακών ομάδων που ήταν εκείνη την ώρα στο γυμναστήριο. 

Η ελληνική Αρση βαρών βρίσκεται στο «κυνήγι» δύο Ολυμπιακών προκρίσεων για το Τόκιο και η προετοιμασία έχει αρχίσει σε εντατικούς ρυθμούς. 

Ο πρόεδρος της ΕΟΑΒ, Πύρρος Δήμας, με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, επεσήμανε την έμπρακτη στήριξη της Πολιτείας στο άθλημα των δυνατών: «Επίσκεψη του Υφυπουργού Αθλητισμού κ Αυγενάκη και του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κ Μαυρωτά στο προπονητικό κέντρο της Εθνικής Ομάδας Άρσης Βαρών στον Άγιο Κασμά. Έμπρακτο το ενδιαφέρον της Πολιτείας!!!!»

 N. Λάκατας

Read previous post:
Τα αυστριακά μέσα ενημέρωσης συνεχίζουν να προβάλλουν την επανεκκίνηση του τουρισμού

       Την επανεκκίνηση του τουρισμού και της εστίασης  στην Ελλάδα συνεχίζουν να προβάλλουν τα αυστριακά μέσα ενημέρωσης, με...

Close