Στην εποχή μας, η κοινή γνώμη δεν είναι το άθροισμα των προσωπικών γνώμων. Το αντίθετο: οι προσωπικές γνώμες είναι η ηχώ της κοινής γνώμης - Nicolas Gomez Davila

«Όχι» σε περικοπές λέει ο πρόεδρος της Φενέρ

Επιβεβαίωσε τα έξι κρούσματα κορονοϊού, συμπεριλαμβανομένου του Κώστα Σλούκα, καθώς και τη νοσηλεία του τιμ μάνατζερ Τσενκ Ρεντά, ο πρόεδρος της Φενερμπαχτσέ, Αλί Κοτς. Το τουρκικό πρωτάθλημα ήταν το τελευταίο που ανέστειλε την αγωνιστική δραστηριότητα, ενώ καθυστέρηση παρατηρήθηκε και στα μέτρα απομόνωσης των Τούρκων πολιτών για τη μη περαιτέρω εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού. Ο Αλί Κοτς ενημέρωσε πως δεν θα υπάρξουν περικοπές στα συμβόλαια των παικτών, των προπονητών και στους μισθούς των υπόλοιπων εργαζόμενων στη Φενερμπαχτσέ. Ο Κώστας Σλούκας βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες στη Θεσσαλονίκη σε απομόνωση, ενώ ο τεχνικός της Φενέρ, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, επέστρεψε στη Σερβία, μαζί με την οικογένειά του με αεροσκάφος της σερβικής κυβέρνησης. 

Ο ισχυρός άνδρας της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς, δήλωσε: «Περνάμε δύσκολες στιγμές, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Πρέπει να συμμορφωθούμε με τους κανόνες που έθεσε το κράτος, ώστε να μην επιβαρύνουμε το έργο κανενός. Ας μείνουμε σπίτι. Σας παρακαλώ να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να προστατεύσουμε τις ευπαθείς ομάδες. Μας περιμένουν δύσκολες ημέρες. Μαθαίνουμε από τα social media για την κατάσταση. Μην αφήνετε τους φόβους να σας καταβάλουν. Προστατέψτε την σωματική και πνευματική σας υγεία». 

Ο πρόεδρος της ομάδας της Κωνσταντινούπολης πρόσθεσε: «Από τις 20 Μαρτίου κλείσαμε τις εγκαταστάσεις και μόνο το απαραίτητο προσωπικό βρίσκεται σε αυτές, με τους υπόλοιπους να δουλεύουν από το σπίτι. Σε αυτή τη διαδικασία, το προσωπικό της ομάδας δεν θα χάσει κανέναν μισθό. Αναφορικά με την ομάδα, έξι μέλη είχαν συμπτώματα και δείγματά τους στάλθηκαν στο υπουργείο Υγείας. Μόνο ο Τσενκ Ρεντά είναι στο νοσοκομείο αυτή τη στιγμή, για λόγους ασφάλειας, καθώς δεν χρίζει ειδικής φροντίδας. Θα επιστρέψει κοντά μας το συντομότερο δυνατό. Η ομάδα λειτουργεί κανονικά και τουλάχιστον ένα μέλος της διοίκησης θα είναι σε ετοιμότητα. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Δεν είστε μόνοι σας. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό σαν μια μεγάλη οικογένεια, στις εύκολες και στις δύσκολες ημέρες. Οι ανθρώπινες αξίες μας και η πίστη μας θα μας κρατήσουν στα δύσκολα. Θα βγούμε από αυτό πιο δυνατοί. Σας στέλνω την αγάπη και το σεβασμό μου».

 

Read previous post:
Σε καραντίνα πάνω από 3 δισ. άνθρωποι σε τουλάχιστον 70 χώρες

Πάνω από τρία δισεκατομμύρια άνθρωποι σε περίπου 70 χώρες και εδάφη έχουν τεθεί σε καραντίνα προκειμένου να αναχαιτιστεί η εξάπλωση...

Close