Ο άνθρωπος ανέκαθεν ήθελε να ζει σε κοινωνίες, αλλά από την αρχή της ύπαρξής του, αφιέρωσε ένα σημαντικό μέρος της ενεργητικότητάς του για να τις πολεμήσει - Georges Simenon (1903-1989, Βέλγος συγγραφέας)

«Όχι» από την ιταλική κυβέρνηση στην πρόταση γι΄ αύξηση των θεατών στα γήπεδα

26 Σεπτεμβρίου, 2020

Η ιταλική κυβέρνηση απέρριψε πρόταση που θα επέτρεπε σε περισσότερους θεατές σε αθλητικά γεγονότα, συμπεριλαμβανομένου του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Serie A.

    Η πρόταση έκανε λόγο για αύξηση του τρέχοντος ορίου των 1.000 θεατών στο 25% της χωρητικότητας του σταδίου, κάτι που θα επέτρεπε την παρουσία σε περίπου 20.000 φιλάθλους σε μεγαλύτερα γήπεδα, όπως το Σαν Σίρο στο Μιλάνο και το Ολίμπικο της Ρώμης.

    Ωστόσο, η τεχνική-επιστημονική επιτροπή της κυβέρνησης (CTS) ανακοίνωσε σήμερα (26/9) ότι μια τέτοια κίνηση θα ήταν πρόωρη, λόγω της κατάστασης από την πανδημία του κορονοϊού.

    «Το CTS πιστεύει ότι … οι τρέχουσες συνθήκες δεν επιτρέπουν τη συμμετοχή θεατών σε υπαίθριες και εσωτερικές εκδηλώσεις με τον τρόπο που αναφέρεται στο έγγραφο που εκπονήθηκε από τη Διάσκεψη Περιφερειών και Αυτόνομων Επαρχιών», ανέφερε η ανακοίνωση.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΨΩΜΑΣ

Περισσότερα στη κατηγορία Ανάλυση Επικαιρότητας
Ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στο Άγιον Όρος ο πρωθυπουργός της Ρωσίας

Ολοκληρώθηκε η ιδιωτική επίσκεψη του πρωθυπουργού της Ρωσίας Μιχαήλ Μισούστιν στο 'Αγιον Όρος.

Close