Στο χρηματιστήριο, μην προσπαθείς να αγοράσεις πάντα στην κατώτερη και να πουλάς στην ανώτερη τιμή. Αυτό δεν μπορεί να γίνει παρά μόνο από ψεύτες. Bernard Baruch, 1870-1965, Αμερικανός επιχειρηματίας & πολιτικός

Οριστική αναβολή στο Τζένοα-Τορίνο

Έστω και με καθυστέρηση μίας ημέρας, το συμβούλιο της ιταλικής λίγκας έκανε δεκτό το αίτημα της Τζένοα και ανέβαλε το ματς της 3ης αγωνιστικής με την Τορίνο, που ήταν προγραμματισμένο για το προσεχές Σάββατο (3/10). Στην ομάδα της Γένοβας έχουν διαπιστωθεί 14 κρούσματα κορονοϊού και αυτή τη στιγμή οι προπονήσεις έχουν διακοπεί, όπως επιτάσσει το υγειονομικό πρωτόκολλο στη γειτονική χώρα.

Η συνεδρίαση του συμβουλίου, η οποία άρχισε χθες, διακόπηκε και ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι, κατέληξε ομόφωνα στην υιοθέτηση για όλη τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν της φόρμουλας που χρησιμοποιεί για τις διοργανώσεις της η UEFA. Δηλαδή, αν κάποια ομάδα εμφανίσει μαζεμένα κρούσματα κορονοϊού, αγωνίζεται εφόσον διαθέτει τουλάχιστον 13 υγιείς ποδοσφαιριστές (εκ των οποίων απαραίτητα ένας τερματοφύλακας). Αν δεν συμπληρώνεται 13άδα, η ομάδα χάνει το παιχνίδι «στα χαρτιά».

Επιπρόσθετα, όμως, η ιταλικη λίγκα αποφάσισε να δώσει σε κάθε ομάδα τη δυνατότητα να αιτηθεί, μόνο για μια φορά μέσα στη σεζόν, την αναβολή ενός αγώνα, εφόσον έχουν εντοπιστεί μεταξύ των ποδοσφαιριστών τουλάχιστον δέκα κρούσματα, σε διάστημα μίας εβδομάδας. Κοινώς, η Τζένοα πέτυχε τώρα την αναβολή του επικείμενου αγώνα με την Τορίνο, αλλά δεν δύναται να αιτηθεί κάτι ανάλογο ως το τέλος της περιόδου.

 

Γ. Δημητρόγλου

 

 

Περισσότερα στη κατηγορία Ανάλυση Επικαιρότητας
Επιστρέφει στην εθνική Γαλλίας ο Πογκμπά

Τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας θα φορέσει ξανά, μετά από σχεδόν ενάμιση χρόνο, ο Πολ Πογκμπά, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στις...

Close