Δεν μπορεί να είμαστε πολύ ευτυχισμένοι, όταν άλλοι άνθρωποι αποφασίζουν για τα καθήκοντα και τις απολαύσεις μας. Vauvenargues, 1715-1747, Γάλλος γνωμικογράφος

Οργή Λουτσέσκου για τον αποκλεισμό της Αλ Χιλάλ

24 Σεπτεμβρίου, 2020

    Οργισμένος ήταν ο Ραζβάν Λουτσέσκου, πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, εξαιτίας της απόφασης αποκλεισμού της Αλ Χιλάλ  από το Champions League της Ασίας λόγω… κορονοϊού. 
 
    «Είναι μια από τις μεγαλύτερες αδικίες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Δεν υπήρχε βιασύνη, η διοργάνωση τελειώνει τον Δεκέμβριο και υπάρχει αρκετός χρόνος για να γίνουν παιχνίδια. Προσπαθήσαμε ακόμη και να βρεθούμε στο γήπεδο, με 9 παίκτες», είπε ο Ρουμάνος προπονητής της Αλ Χιλάλ. 
 
    «Το Champions League χωρίζεται σε δύο περιοχές, Ανατολή και Δύση. Στην Ανατολή δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη να παίζουν, θα το κάνουν σε έναν μήνα. Eμάς γιατί μας αποκλείουν; Είμαστε η Αλ Χιλάλ, η πρωταθλήτρια. Αυτό με κάνει να πιστεύω ότι υπάρχουν μεγάλα συμφέροντα πίσω από αυτό, έτσι ώστε κάποιος άλλος να μπορεί να κερδίσει εύκολα αυτήν την διοργάνωση», πρόσθεσε. 

    Οι Σαουδάραβες πρωταθλητές, έχουν 31 κρούσματα κορονοϊού ανάμεσα σε παίκτες και μέλη του προσωπικού. Μόνο 11 παίκτες ήταν διαθέσιμοι, ανάμεσά τους δύο αναπληρωματικοί τερματοφύλακες, για τον αγώνα εναντίον της Αλ Αχλί στο Ντουμπάι, αλλά η ομοσπονδία της Ασίας απέκλεισε την ομάδα  από τη διοργάνωση, καθώς ο σχετικός κανονισμός προβλέπει την παρουσία τουλάχιστον 13 ποδοσφαιριστών. 
 Α. Βαζογιάννης

Περισσότερα στη κατηγορία Ανάλυση Επικαιρότητας
Η Διεθνής Αμνηστία προτρέπει την ΕΕ να επανεξετάσει τη συνεργασία της με τη Λιβύη

Η μη κυβερνητική οργάνωση Διεθνής Αμνηστία καταγγέλλει σε έκθεσή της που δίνεται στη δημοσιότητα σήμερα τον φαύλο κύκλο της «απανθρωπιάς»...

Close