Θα πάρει πολύ καιρό και σίγουρα η Δύση θα παραμείνει ο κυρίαρχος πολισμός για μεγάλο διάστημα μέσα στον επόμενο αιώνα, αλλά η παρακμή ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη - Σάμιουελ Χάντιγκτον

Οργανώνοντας ένα road trip με… την Εθνική Τράπεζα!

30 Νοεμβρίου, 2022

Το ταξίδι με το αυτοκίνητο στη Νότια Ευρώπη ήταν το κοινό όνειρο δύο οικογενειών που κάνουν παρέα, με τους γονείς να γνωρίζονται από τα φοιτητικά τους χρόνια.  Είχε έρθει επιτέλους η στιγμή να το πραγματοποιήσουν και βρέθηκαν όλοι μαζί για τις λεπτομέρειες. «Ξεκινάμε από τα βασικά και εδώ σας έχω τυπωμένο έναν μικρό οδηγό με τις κύριες κατευθύνσεις. Χρειάζεται σωστή οργάνωση και προγραμματισμός!», αναφέρει ο Γιώργος, που από μικρό παιδί του άρεσε ο προγραμματισμός, σε αντίθεση με τον Γιάννη που ήταν πάντα πιο αυθόρμητος, της τελευταίας στιγμής.

Προς έκπληξη της παρέας ο μικρός αυτός οδηγός ήταν τυπωμένος από την ιστοσελίδα της Εθνικής Τράπεζας. Αναφερόταν ακόμη και στα βασικά χαρακτηριστικά των δύο φίλων: «Προγραμματισμός ή αυθορμητισμός: Εξαρτάται από την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα σας. Κάποιοι αγαπούν τον αυθορμητισμό και την απόλυτη ελευθερία. Κάποιοι έχουν οργανώσει τα πάντα από πριν. Αν ανήκετε στη δεύτερη κατηγορία, φροντίστε να έχετε κάνει τις ανάλογες κρατήσεις στα καταλύματα που έχετε βρει και μην ξεχνάτε να φιξάρετε την ώρα της άφιξής σας, γιατί τα road trips έχουν και απρόοπτα. Σε όποια όμως κατηγορία κι αν ανήκετε, να θυμάστε ότι ο αυθορμητισμός είναι βασικό στοιχείο ενός road trip. Καλό είναι να έχετε ένα πρόγραμμα, αλλά κρατήστε το χαλαρό, ώστε να σας επιτρέπει ελευθερίες».

Βρισκόμαστε στην ανανεωμένη ιστοσελίδα της Εθνικής Τράπεζας και συγκεκριμένα στην ενότητα «Σχεδιάζω το αύριο», η οποία μέσα από άρθρα που εμπλουτίζονται διαρκώς προσεγγίζει, με έναν τρόπο όχι μόνο τραπεζικό αλλά και φιλικό και ανθρώπινο, θέματα που μας απασχολούν, ανάλογα με το στάδιο της ζωής στο οποίο βρισκόμαστε, με τους στόχους και με τις επιθυμίες μας.

Για τον νέο άνθρωπο που μόλις ξεκινά τη ζωή του, τον επαγγελματία, τον οικογενειάρχη ή τον συνταξιούχο, η νέα ιστοσελίδα της Εθνικής Τράπεζας έχει απαντήσεις για όλα: για την καλύτερη οργάνωση της φοιτητικής ζωής και των εξόδων της, για το γνωστό δίλημμα ’ενοίκιο ή αγορά σπιτιού’, την επιλογή του πρώτου μας αυτοκινήτου, το μεταπτυχιακό πρόγραμμα που μας ταιριάζει, το πώς θα καταφέρουμε να εξελιχθούμε στην εργασία μας, αλλά και το πώς μπορούμε να οργανώσουμε τη ζωή μας μετά τη συνταξιοδότηση.

Η θεματολογία δεν σταματά όμως εδώ αλλά επεκτείνεται σε μια σειρά διαχρονικών και επίκαιρων  θεμάτων που συνδέονται με βασικές πτυχές της καθημερινότητας μας:  Υγεία & Ασφάλεια, Οικογένεια, Εσείς & τα χρήματά σας, Εσείς & το σπίτι σας, Δύσκολοι καιροί, Σπουδές & καριέρα, Ταξίδια & διασκέδαση. 

Μέσα από ένα εύχρηστο περιβάλλον μπορείτε να βρείτε πληροφορίες και ιδέες που σας ενδιαφέρουν. Προσωποποιήστε τη σελίδα, δείτε άρθρα για τα δικά σας ενδιαφέροντα και μην ξεχνάτε: για ό,τι θέλετε να μάθετε, να ρωτήσετε και να αποκτήσετε, η εξειδικευμένη ομάδα της Εθνικής Τράπεζας είναι δίπλα σας.