Η τιμή οποιουδήποτε πράγματος ισούται με την ποσότητα ζωής που ανταλλάξαμε για αυτό. Henry David Thoreau, 1817-1862, Αμερικανός συγγραφέας

Οπαδοί της ΑΕΚ σε στελέχη: «Παραιτηθείτε»

16 Μαΐου, 2022

Κλιμακώνονται οι αντιδράσεις των οπαδών της ΑΕΚ ύστερα από την οριστικοποίηση του ευρωπαϊκού αποκλεισμού. Μετά τα μικρής κλίμακας επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στα Σπάτα, κατά την επιστροφή της αποστολής από της Θεσσαλονίκη, σήμερα ομάδα οπαδών της Ένωσης βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ. Εκεί ζητήθηκε να έχουν συνάντηση με τη διοίκηση, κάτι που δεν έγινε δεκτό.

Όμως, στη συνέχεια βγήκαν έξω από τα γράφεια ο τεχνικός διευθυντής, Παναγιώτης Κονέ, ο εκτελεστικός διευθυντής, Γιάννης Παπαδημητρίου, και ο εξωδιοικητικός παράγοντας, Γιάννης Παπαδόπουλος. Παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, συνομίλησαν με τους οπαδούς, οι οποίοι τους ζήτησαν σε επιτακτικό τόνο να παραιτηθούν μέχρι το βράδυ.

Αναμένονται εξελίξεις, καθώς η ατμόσφαιρα παραμένει ηλεκτρισμένη, 24 ώρες πριν το φινάλε της σεζόν, το οποίο συμπίπτει με ντέρμπι εναντίον του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ (16/5, 20:00).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΤΑΙΟΣ