Έχει γίνει συνήθεια να διακηρύσσουμε τα δικαιώματά μας με απώτερο σκοπό να αμελήσουμε τα καθήκοντά μας. - Nicolás Gómez Dávila, 1913-1994, Κολομβιανός συγγραφέας

On line ραδιοφωνική εκπομπή με τον Χένρι Ρόλινς

10 Απριλίου, 2020

Ο Αμερικανός μουσικός, ηθοποιός, κωμικός και ραδιοφωνικός παρουσιαστής, Χένρι Ρόλινς ανακοίνωσε νέα ραδιοφωνική σειρά με τον επίκαιρο τίτλο «The Cool Quarantine».

Η μεγάλης διάρκειας εκπομπή σε συνεργασία με τον ραδιοφωνικό σταθμό της Σάντα Μόνικα, KCRW μεταδίδεται μόνο ψηφιακά.

«Εάν είστε κολλημένοι σε καραντίνα και ψάχνετε κάτι να κάνετε, αυτός είναι σίγουρα ένας τρόπος να περάσετε τον χρόνο σας» αναφέρει ο Ρόλινς στην περιγραφή της εκπομπής και σημειώνει ότι κάθε επεισόδιο περιλαμβάνει προσωπικές ιστορίες, σπάνια, όχι εμπορικά τραγούδια, πειρατικές ηχογραφήσεις, άλμπουμ, EP και πολλά άλλα.

Το πρώτο επεισόδιο της ραδιοφωνικής εκπομπής με τίτλο «Ο Henry μοιράζεται τις πειρατικές ηχογραφήσεις του Ίαν ΜακΚέι, ιστορίες των Led Zeppelin πολλά άλλα» είναι διάρκειας τεσσάρων ωρών.

Ο βετεράνος της hardcore punk και ο φίλος του, αρχηγός των Minor Threat, Embrace και Fugazi, Ίαν ΜακΚέι αφηγούνται την ιστορία συναυλίας των Led Zeppelin του 1977 και ακούγονται ηχογραφήσεις από συναυλίες του συγκροτήματος The Cramps και άλμπουμ των Joy Division.

 

Read previous post:
Σλοβενία-κορονοϊός: Με ταυτότητα θα πηγαίνουν για ψώνια όσοι είναι άνω των 65 ετών

Με την ταυτότητά τους ή άλλο δημόσιο έγγραφο, το οποίο πιστοποιεί την ηλικία τους, θα μπορούν να πηγαίνουν στα παντοπωλεία...

Close