Οι άνθρωποι ήταν πιο ευτυχισμένοι κατά τη διάρκεια της γερμανικής κατοχής, όταν κάθε στιγμή διέτρεχαν τον κίνδυνο να σκοτωθούν και έπρεπε να παίρνουν συνεχώς αποφάσεις ζωής και θανάτου - Ζαν-Πωλ Σαρτρ

Οn line δημοπρασία κοσμημάτων του Sotheby’s εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού

Ο οίκος Sotheby’s στη Νέα Υόρκη διοργάνωσε μία από τις πιο επιτυχημένες on line δημοπρασίες στην ιστορία του εν μέσω του αποκλεισμού λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, ο οίκος δημοπρασιών πούλησε το 97% των κοσμημάτων στη δημοπρασία Jewels Online.

Οι πωλήσεις έφθασαν τα 739.357 δολάρια, ξεπερνώντας κατά πολύ τις εκτιμήσεις των διοργανωτών που προσδοκούσαν ότι θα φθάσουν τα 671.600 δολάρια.

Το 50% των κοσμημάτων της δημοπρασίας ξεπέρασαν την υψηλότερη εκτιμώμενη τιμή πώλησης και οι αγοραστές ήταν από 32 χώρες. Κάθε δημιουργία διεκδίκησαν κατά μέσο όρο έξι υποψήφιοι αγοραστές.

Το 22% των αγοραστών ήταν νέοι πελάτες του Sotheby’s και το 50% των προσφορών υποβλήθηκε μέσω φορητών συσκευών, σύμφωνα με ανακοίνωση του οίκου.

Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από ρουμπίνι του Michele Della Valle πουλήθηκε 25.000 δολάρια (εκτιμώμενη τιμή 7.000 δολάρια) και αναδείχθηκε το πιο ακριβές κόσμημα της δημοπρασίας. Το δεύτερο ακριβότερο κόσμημα της Jewels Online ήταν ένα μπρασελέ του David Webb από χρυσό και σμάλτο, το οποίο αγοράστηκε έναντι 21.250 δολαρίων

Read previous post:
Πόσο σοβαρά θα αρρωστήσει κανείς από τον κορονοϊό; Η απάντηση μπορεί να βρίσκεται (και) στα γονίδια

 H πανδημική νόσος Covid-19 που προκαλείται από το νέο κορονοϊό SARS-CoV-2, είναι παράξενα «επιλεκτική».

Close