Μην ξεγελιέστε ώστε να πιστέψετε ότι ένας άνθρωπος, επειδή είναι πλούσιος, είναι απαραίτητα και έξυπνος. Υπάρχουν επαρκείς αποδείξεις για το αντίθετο - Julius Rosenwald

ΟΛΠ: Κέρδη προ φόρων, 11 εκατ. ευρώ το 2016

H Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Ο.Λ.Π Α.Ε έλαβε χώρα σήμερα Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017 με ποσοστό απαρτίας 85,56% με κύρια θέματα την Έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων και τη Διανομή μερίσματος για την εταιρική χρήση 2016, που ύστερα από πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου ανέρχεται σε 0,0892 ευρώ ανά μετοχή.

 

Όπως σημείωσε κατά την παρουσίαση των αποτελεσμάτων ο Πρόεδρος της ΟΛΠ Α.Ε. κ. WAN Min «Το 2016 αναμφίβολα αποτελεί έτος αναφοράς για την ΟΛΠ Α.Ε. καθώς πραγματοποιήθηκε η μεταβίβαση ποσοστού 51% του συνόλου των μετοχών του στον όμιλο της COSCO Shipping. Ο κύκλος εργασιών ανήλθε σε 103,5 εκ.ευρώ παρουσιάζοντας αύξηση 3,6 %, ενώ τα κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε 11,0 εκ.ευρώ με το καθαρό αποτέλεσμα να εμφανίζεται βελτιωμένο σχεδόν στο σύνολο των δραστηριοτήτων της Εταιρείας παρά την αρνητική συγκυρία».

O Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΠ Α.Ε. Capt Fu Chengqiu δήλωσε ότι: “Το 2016 η νέα Διοίκηση του ΟΛΠ διασφάλισε την ομαλή μετάβαση και αναδιοργάνωση της Εταιρείας και προετοίμασε την υλοποίηση του Επενδυτικού Προγράμματος. Το 2017 αποτελεί την πρώτη χρονιά οικοδόμησης και ανάπτυξης του νέου ΟΛΠ”.

Read previous post:
Ένα βήμα πριν το Γουίμπλεντον ο Τσιτσιπάς

Μετά το Ρολάν Γκαρός ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται πολύ κοντά για να αγωνιστεί και στο κυρίως ταμπλό του Γουίμπλεντον.

Close