Αυτό που παίρνεις όταν πετυχαίνεις το στόχο σου δεν είναι τόσο σημαντικό όσο αυτό που γίνεσαι όταν πετυχαίνεις το στόχο σου. - Henry David Thoreau, Αμερικανός συγγραφέας, 1817-1862

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ECTAA στα Χανιά

21 Σεπτεμβρίου, 2022

Zητήματα επικαιρότητας, σχετικά με τις τάσεις της τουριστικής ροής και των οικονομικών αιτημάτων που προέκυψαν από την δυσχερή περίοδο για τον τουρισμό, αναλύθηκαν στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ECTAA (Ευρωπαίοι τουριστικοί πράκτορες) που έλαβε χώρα στα Χανιά.
Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα στο πλαίσιο του προγράμματος ECTAA Preferred Destination, σε συνεργασία με τον ΕΟΤ, το οποίο για το 2022 τιμά την χώρα μας, προβάλλοντάς την σε όλη την Ευρώπη. Ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης, συνάντησε τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, δηλώνοντας ικανοποιημένος από την εξέλιξη του προγράμματος Preferred Destination, αλλά και το γεγονός ότι οι ετοιμασίες για το ECTAA Bi-Annual Meeting, το οποίο θα φέρει τα μέλη της ECTAA στην Ελλάδα ξανά τον Νοέμβριο, βρίσκεται οργανωτικά στην τελική του ευθεία.
Οι σύνεδροι είχαν την δυνατότητα να ξεναγηθούν σε δύο πόλεις της Κρήτης, τα Χανιά και το Ρέθυμνο, με την υποστήριξη, αντίστοιχα, της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων, του Συνδέσμου Τουριστικών Γραφείων Δυτικής Κρήτης και του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Ρεθύμνου. Στα Χανιά βρέθηκε με συντονιστικό ρόλο ο πρόεδρος της FedHATTA και Deputy Director ECTAA Λύσανδρος Τσιλίδης και ο αντιπρόεδρος του ΗΑΤΤΑ και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ECTAA Μάριος Καμμένος.
ΚΧΑ