Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από το να αισθάνεται κανείς δημιουργός. Ο θρίαμβος της ζωής εκφράζεται με τη δημιουργία. Henri Bergson, 1859-1941, Γάλλος φιλόσοφος,

Ολη η Ρωσία ένα τεράστιο πάρτι για τη εθνική

20 Ιούνιος, 2018

    Οι Ρώσοι οπαδοί ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς, μετά την νίκη (3-1) απέναντι στην Αίγυπτο, στο δεύτερο παιχνίδι του πρώτου ομίλου, που εκτός απροόπτου εξασφαλίζει στην οικοδέσποινα, θέση στη νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης.
 
    Η Ρωσία είναι η εθνική ομάδα με την χαμηλότερη θέση στη FIFA στο Μουντιάλ, αλλά κατάφερε να νικήσει κα τα δύο πρώτα της παιχνίδια στην κορυφαία διοργάνωση, που φιλοξενεί. Ρώσοι φίλαθλοι, κρατώντας σημαίες της χώρας τους γιόρτασαν σε όλα τα μέρη τη νίκη στην Αγία Πετρούπολη. Στη Μόσχα, πλήθος φιλάθλων συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της πρωτεύουσας κα χόρευαν στους δρόμους, τραγουδώντας το ρωσικό λαϊκό τραγούδι «Katyusha».
 
    «Στη Δύση προσπαθούν να δείξουν σαν να είναι όλα άσχημα εδώ, αλλά εμείς τους δείχνουμε ότι δεν είναι, και οι  επισκέπτες  που έρχονται το απολαμβάνουν. Και αυτό είναι σπουδαίο», είπε ένας Ρώσος φίλαθλος. «Ακόμη και οι ξένοι φωνάζουν για τη Ρωσία!» πρόσθεσε.

Read previous post:
Έργο 200 εκατ. ευρώ από την ΜΕΤΚΑ στην Ισπανία

Σύμβαση με την Talasol Solar SLU, θυγατρική της Ellomay Capital Ltd, υπέγραψε η ΜΕΤΚΑ EGN, θυγατρική της MYTILINEOS, για την...

Close