Όταν η εξουσία ακολουθεί την κοινή γνώμη, είναι ισχυρή. Όταν την χτυπάει, τότε πέφτει. Alfred de Vigny, 1797-1863, Γάλλος συγγραφέας

Όλα καλά με τον Δημήτρη Μάνο στον Άρη

15 Απρίλιος, 2021

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (Κυριακή 18/4, 15:00 – «Απόστολος Νικολαΐδης»), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των Play Off της Super League.

Σήμερα (15/4) οι ποδοσφαιριστές του Άκη Μάντζιου προπονήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ενεργοποίηση, rondo game, παιχνίδι αμυντικής τακτικής και επιθετικής μετάβασης και ολοκληρώθηκε με τακτική. Το ευχάριστο για τον 52χρονο τεχνικό είναι πως είδε τον Δημήτρη Μάνο να προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Επιπλέον, ο Γιόχαν Μπεναλουάν συμμετείχε στο μεγαλύτερο κομμάτι του προγράμματος, ενώ ο Έργκις Κάτσε σε μέρος της προπόνησης. Σε ό,τι αφορά στον Μπρούνο Γκάμα, συνέχισε τη θεραπεία και έκανε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Μπρούνο Φελίπε ακολούθησε το δικό του πρόγραμμα θεραπείας.

Αύριο, Παρασκευή (15/4), οι Θεσσαλονικείς θα προπονηθούν το πρωί στο «Δασυγένειο».

ΚΩΣΤΑΣ ΒΡΟΥΛΗΣ