Οι θεσμοί περνούν τρεις φάσεις: τη φάση του κοινωφελούς έργου, τη φάση των προνομίων και τη φάση της κατάχρησης. Σατωβριάνδος, 1768-1848, Γάλλος ποιητής & πολιτικός

Όλα ανοιχτά για το Grexit

17 Απρίλιος, 2018

Καμία υπόσχεση δεν έδωσε ο Τζάνι Ινφαντίνο στον Βαγγέλη Γραμμένο για το θέμα του ελληνικού ποδοσφαίρου και την εισήγηση για Grexit.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν σήμερα στην έδρα της FIFA, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ να παρουσιάζει στον ανώτατο ποδοσφαιρικό παράγοντα του πλανήτη το πλάνο και τις πρωτοβουλίες που προτίθεται να πάρει για να αντιστραφεί η κατάσταση. 

Ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας εμφανίστηκε επιφυλακτικός, αν όχι προβληματισμένος με τα τεκταινόμενα και αντί απάντησης ή υπόσχεσης παρέπεμψε στην Επιτροπή Ομοσπονδιών, η οποία αναμένεται να συνεδριάσει την προσεχή εβδομάδα για να επιληφθεί της έκθεσης του Χέρμπερτ Χούμπελ. 

Ως γνωστό, ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης της ΕΠΟ έχει εισηγηθεί αποβολή του ελληνικού ποδοσφαίρου από τις τάξεις της FIFA μετά τα γεγονότα των τελευταίων μηνών στο πρωτάθλημα, με αποκορύφωμα το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. 

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα είναι παρούσα στη συνεδρίαση της Επιτροπής, προκειμένου να εμφανίσει τα επιχειρήματά της και να προσπαθήσει να πείσει πως το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να παραμείνει υπό τη σκέπη της FIFA. 

Read previous post:
Με το βλέμμα στο νομοσχέδιο του ΥΠΕΣ αρχίζει την Τετάρτη το πρώτο κοινό συνέδριο ΕΝΠΕ – ΚΕΔΕ

Με θέμα «Αυτοδιοικητική Διακυβέρνηση: Μεταρρύθμιση στη λειτουργία του κράτους - Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη» αλλά το «βλέμμα» στραμμένο στο υπό...

Close