Όταν κάποιος διατείνεται ότι δεν είναι ζήτημα χρημάτων αλλά θέμα αρχής, τότε είναι ζήτημα χρημάτων. ~Αβραάμ Λίνκολν | (Αμερικανός Πρόεδρος ) | 1809-1865

Οκτώ οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Πέλλας, με τον συνδυασμό «Κοιτάμε Μπροστά»

8 Απρίλιος, 2019

Τους οκτώ υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, παρουσίασε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Κοιτάμε μπροστά» για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Γιαννούλης, στη διάρκεια εκδήλωσης που έγινε παρουσία δύο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή, των Θεοδώρας Τζάκρη και Γιάννη Σηφάκη.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης οι υποψήφιοι σύμβουλοι αναφέρθηκαν στους λόγους που τους ώθησαν να ασχοληθούν με την αυτοδιοίκηση και να διεκδικήσουν την ψήφο των συμπολιτών τους στις εκλογές του Μαΐου.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Γιαννούλης, τόνισε: «Αναγνωρίζω στους περιφερειακούς συμβούλους της Πέλλας γενναιότητα. Είμαι ευγνώμων και σέβομαι απεριόριστα την προσπάθεια τους να βγούνε μπροστά σε μία μάχη όπου θα χρειαστεί να διεκδικήσουν ψήφο, σταυρό και ελπίδα. Σε έναν αγώνα στον οποίο καλούνται να μεταδώσουν αλήθειες, έχοντας απέναντί τους μια ενορχηστρωμένη εκστρατεία ψέματος, λοιδορίας, παραπληροφόρησης, διαστροφής της πραγματικότητας ακόμα και στοχευμένης συσκότισης».

Αναφερόμενος στα σημαντικά προβλήματα που ταλανίζουν επί δεκαετίες την περιοχή, με βασικότερο αυτό του οδικού δικτύου, ο κ.Γιαννούλης υπογράμμισε:«Είναι ιστορική η ανάγκη και το καθήκον να δώσουμε αυτή την μάχη για τις επόμενες γενιές. Για να είμαστε σε θέση να δώσουμε απαντήσεις σε όσους δικαίως οργίζονται για το γεγονός ότι χρειάζονται μιάμιση ώρα για να έρθουν από τη Θεσσαλονίκη στην Έδεσσα, όταν χρειάζεται πια μία ώρα για να πάει κάποιος από τη Θεσσαλονίκη στο Μέτσοβο. Να δώσουμε απαντήσεις στους καλλιεργητές που παραπονούνται ότι δεν έχουν λάβει ακόμα αποζημιώσεις από την περσινή καταστροφή στα κεράσια και να κάνουμε γνωστή την ασύρματη και ψηφιακή μετεωρολογία που μπορεί να προσφέρει ένα πολύ σημαντικό όπλο στους αγρότες της Πέλλας».

Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στην περιφερειακή ενότητα Πέλλας με το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Κοιτάμε μπροστά» είναι οι εξής:

Γκαβανίδου Χρύσα, υπάλληλος Α.Τ.Ε.Ι.Θ.

Κυριακού Ευάγγελος, δημοτικός υπάλληλος

Κωστοπόλου Αικατερίνη, χορογράφος

Παπαδόπουλος Γεώργιος, πυροσβέστης

Σγορούδης Γεώργιος, λογιστής, ελεύθερος επαγγελματίας

Σεμερτζίδου ‘Αννα, φιλόλογος

Σταυρίδης Γιώργος, ελεύθερος επαγγελματίας

Τσιτερίδης Αναστάσιος, έμπορος

Read previous post:
Βολικάκης στο ΑΠΕ: «Μόνο το Ολυμπιακό μετάλλιο μου λείπει!»

Ο Χρήστος Βολικάκης βρέθηκε ανάμεσα σε 45 μεγάλους αθλητές και αθλήτριες, υπότροφους του Ιδρύματος Λεβέντη, που προσκάλεσε στο Προεδρικό Μέγαρο...

Close