Όταν κάτι είναι αυτονόητο, γίνεται ακόμα πιο αυτονόητο όταν το λέμε - Charles Maurice de Talleyrand

Τοπικά Νέα

Θεσσαλονίκη: Ψήφισε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης

Μαΐ 26, 2019

"Κάναμε έναν υπέροχο καί τίμιο αγώνα απέναντι σε ένα αδίστακτο σύστημα που μας έχει αποκλείσει από περισσότερα ΜΜΕ", τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, επικεφαλής της παράταξης "Δύναμη Πολιτών", Παναγιώτης Ψωμιάδης, σε δηλώσεις του μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, στο εκλογικό τμήμα 449Α στο 89ο δημοτικό σχολείο Θεσσαλονίκης.

Έκκληση στους νέους ανθρώπους να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα απηύθυνε ο Χρήστος Γιαννούλης

Μαΐ 26, 2019

Έκκληση στους νέους ανθρώπους ν' ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα απηύθυνε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Γιαννούλης, ο οποίος ψήφισε στην Κατερίνη και συγκεκριμένα στο 6ο Δημοτικό Σχολείο.

Ν. Ταχιάος: Καλώ τους Θεσσαλονικείς να ψηφίσουν, όχι με βάση το θυμικό, αλλά με βάση τη λογική

Μαΐ 26, 2019

Κάλεσμα στους Θεσσαλονικείς "να ψηφίσουν όχι με βάση το θυμικό αλλά με βάση τη λογική" απηύθυνε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος, σε δηλώσεις του μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο εκλογικό τμήμα 109, στο 17ο Γυμνάσιο- Λύκειο, στην οδό Χριστοπούλου.

Γ. Σγουρός: Στις περιφερειακές εκλογές δεν κρίνονται οι εκλογικές εντυπώσεις, αλλά κάτι πολύ μεγαλύτερο

Μαΐ 26, 2019

 «Από σήμερα κιόλας γυρίζουμε σελίδα, γυρίζουμε την πλάτη στο παρελθόν που μας πλήγωσε», δήλωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός εξερχόμενος από το εκλογικό τμήμα στη Νέα Σμύρνη, όπου ψήφισε.

Γ. Πατούλης: Μέσα από έργο θα προχωρήσουμε μπροστά

Μαΐ 26, 2019

Στο 3ο Γυμνάσιο Αμαριουσίου ψήφισε πριν από λίγο ο υποψηφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Δήλωση του υποψηφίου δημάρχου Πειραιά Ν. Μπελαβίλα

Μαΐ 26, 2019

 Εξερχόμενος του εκλογικού τμήματος που ψήφισε, ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Νίκος Μπελαβίλας δήλωσε:      «Εδώ υπήρχε το σχολείο του παππού μου, και του πατέρα μου, το άλλοτε 2ο Γυμνάσιο Αρρένων Πειραιά.

Γ. Πατούλης: «Αναπτυξιακή επανεκκίνηση με στρατηγικό σχεδιασμό βασισμένο στο τρίπτυχο επιχειρηματικότητα, καινοτομία, ανάπτυξη»

Μαΐ 24, 2019

Τα προβλήματα που απασχολούν την αγορά και οι δυνατότητες συνεργασίας για να επιτευχθεί ο στόχος της αναπτυξιακής επανεκκίνησης, βρέθηκαν στο επίκεντρο των συναντήσεων που είχε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γ.

Απ.Γκλέτσος στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Δεν ερχόμαστε να χρωματίσουμε την Περιφέρειά μας, αλλά για να τη φωτίσουμε»

Μαΐ 24, 2019

Κάλεσμα συμμετοχής στις περιφερειακές εκλογές της Κυριακής 26 Μαΐου απηύθυνε μέσω του ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υποψήφιος για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, Απόστολος Γκλέτσος, προς όλες τις στερεοελλαδίτισσες και τους στερεοελλαδίτες, τονίζοντας ότι «διεκδικώ το λειτούργημα της Διοίκησης της Περιφέρειας, διότι περί αυτού πρόκειται και όχι για επάγγελμα και ένα εδραίο σκαλοπάτι

Γ. Σγουρός: «Δεν λογοδοτούμε σε κανένα κόμμα»

Μαΐ 24, 2019

Να στηρίξουν την παράταξη «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής» που έχει εχέγγυα αξιοπιστίας και αποτελεσματικότητας ότι μπορεί να λύσει προβλήματα κάλεσε τους πολίτες σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος» ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός.

«Εμείς θέλουμε να ενώνουμε νήματα, να μην αφήνουμε ένα έργο ανολοκλήρωτο»

Μαΐ 24, 2019

«Παρουσιάσαμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης και πολυεπίπεδων παρεμβάσεων για την Περιφέρεια Αττικής, με ορίζοντα το τέλος της επόμενης δεκαετίας.

Γ. Ορφανός: «Θα πετύχω νίκη την πρώτη Κυριακή, θρίαμβο την δεύτερη»

Μαΐ 24, 2019

Νίκη την πρώτη Κυριακή των εκλογών και θρίαμβο την δεύτερη προέβλεψε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της παράταξης «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον», Γιώργος Ορφανός, σε συνέντευξη που έδωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ - ΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9 FΜ».

«Το ψηφοδέλτιό μας δεν φτιάχτηκε πίσω από κομματικές πόρτες, δημιουργήθηκε στις γειτονιές της πόλης μας»

Μαΐ 24, 2019

«Το ψηφοδέλτιό μας δεν φτιάχτηκε πίσω από κομματικές πόρτες, δημιουργήθηκε στις γειτονιές της πόλης μας», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Καραμέρος, στην κεντρική προεκλογική του ομιλία, επισημαίνοντας ότι «η παράταξή μας δεν λογοδοτεί σε κόμματα, αλλά μόνο στους ανθρώπους της πόλης»    Τον κ.

Δήλωση της ΓΓΙΦ, Φωτ. Κούβελα: Ψηφίζουμε – Εκλέγουμε περισσότερες γυναίκες

Μαΐ 24, 2019

«Στην επικείμενη, κρίσιμη, εκλογική αναμέτρηση ψηφίζουμε και εκλέγουμε και γυναίκες.

Διευκρινίσεις του υπ. Εργασίας για την εκλογική άδεια εργαζομένων

Μαΐ 24, 2019

Σε διευκρινίσεις σχετικά με την εκλογική άδεια εργαζομένων προχώρησε το υπουργείο Εργασίας.

Στα Καμίνια πραγματοποίησε την κεντρική του ομιλία ο υπ.δήμαρχος Πειραιά, Ν. Μπελαβίλας

Μαΐ 24, 2019

«Είμαστε εδώ, είμαστε από εδώ» δήλωσε ο Νίκος Μπελαβίλας, ο υποψήφιος για τη δημαρχεία του Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς για Όλους», κατά την κεντρική ομιλία του λίγο νωρίτερα στα Καμίνια.

Ν.Παπαδάκης: «Να διαμορφωθούν συσχετισμοί βελτίωσης της οργάνωσης της Περιφέρειας και της καθημερινότητας»

Μαΐ 24, 2019

«Θέλω να αποφύγω το παιχνίδι των προβλέψεων. Κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει το αποτέλεσμα της κάλπης - καλύτερα να το περιμένουμε.

Όταν η τέχνη ομορφαίνει τη διαδικασία της μάθησης μέσα από την πρωτοβουλία ενός πατέρα

Μαΐ 24, 2019

Όταν η μάθηση αναπτύσσεται μέσα σ’ ένα περιβάλλον όμορφο, όπου οι ψυχροί λευκοί τοίχοι των τάξεων γεμίζουν χρώματα, σχήματα, πρόσωπα, μοτίβα μεταμορφώνοντας κυριολεκτικά τον χώρο του σχολείου, όπου καθημερινά τα παιδιά περνούν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας τους, τότε αυτή η μάθηση γίνεται πραγματική απόλαυση.

«Η Πόλη Ανάποδα-Δύναμη Ανατροπής»: Θέλουμε έναν δήμο εργαλείο μάχης απέναντι στα μνημόνια και τη λιτότητα

Μαΐ 24, 2019

«Θέλουμε έναν δήμο εργαλείο μάχης απέναντι στα μνημόνια και τη λιτότητητα», τόνισε ο  Αντώνης Γαζάκης, τυπικά επικεφαλής του ενωτικού ψηφοδελτίου της παράταξης «Η Πόλη Ανάποδα - Δύναμη Ανατροπής», το οποίο συμμετέχει στις εκλογές για τον δήμο Θεσσαλονίκης.

Υπεγράφη η σύμβαση Περειφέρειας Αττικής – υπ. Παιδείας, για την προμήθεια εξοπλισμού στα Μουσικά Σχολεία της Αττικής

Μαΐ 24, 2019

Την προμήθεια σύγχρονων οργάνων και τον ηχητικό-μουσικοτεχνολογικό εξοπλισμό των Μουσικών Σχολείων της Αττικής χρηματοδοτεί με το ποσόν των 447.