Ό,τι θα στεκόταν άσχημα σ’ ένα κήπο, είναι όμορφο σε ένα βουνό - Victor Hugo

Επιχειρηματικά Νέα

Η Schneider Electric παρουσιάζει τη νέα σειρά πολύπριζων Unica

Νοέ 12, 2019

Η Schneider Electric, παρουσιάζει τα νέα πολύπριζα της σειράς Unica, που ακολουθούν την αισθητική και το στυλ από την ομώνυμη σειρά διακοπτικού υλικού.

Δωρεάν εισιτήρια θεάτρου για τους συνδρομητές WIND ONE

Νοέ 08, 2019

Οι παραστάσεις των «Αθηναϊκών Θεάτρων» ξεκίνησαν δυναμικά για την περίοδο 2019-2020 και οι συνδρομητές WIND ONE επωφελούνται με «1+1» εισιτήριο - δώρο σε παράσταση της επιλογής τους στα θέατρα Αλίκη, Μικρό Παλλάς, Μικρό Χορν, Εμπορικόν και Αποθήκη 1.

Συνεργασία της WIND με τα Αθηναϊκά Θέατρα

Νοέ 08, 2019

Δωρεάν εισιτήρια θεάτρου για τους συνδρομητές WIND ONE Οι παραστάσεις των «Αθηναϊκών Θεάτρων» ξεκίνησαν δυναμικά για την περίοδο 2019-2020 και οι συνδρομητές WIND ONE επωφελούνται με «1+1» εισιτήριο - δώρο σε παράσταση της επιλογής τους στα θέατρα Αλίκη, Μικρό Παλλάς, Μικρό Χορν, Εμπορικόν και Αποθήκη 1.

Πλατινένιο το νέο Perrier & Juice στα Healthy Diet Awards

Νοέ 08, 2019

Μια σημαντική διάκριση απέσπασε η Nestlé Ελλάς στον νέο θεσμό των «Healthy Diet Awards 2020».

Το πρώτο ηλεκτρικό όχημα επαγγελματικής χρήσης

Νοέ 08, 2019

Έχοντας κερδίσει τις εντυπώσεις στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και την έκθεση Agrilevante στην Ιταλία, το 3MX, το πρώτο ηλεκτρικό επαγγελματικό όχημα, θα παρουσιαστεί από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου στην έκθεση Cargo Truck & Van.

Ι. Βιτάλης: Ιστορική η συμφωνία ΕΕ- Κίνας για την προστασία της φέτας

Νοέ 08, 2019

Την απόλυτη ικανοποίησή του για την επίτευξη της συμφωνίας μεταξύ ΕΕ και Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας σχετικά με την προστασία της φέτας και άλλων ελληνικών προϊόντων, εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ ΑΕ και πρόεδρος της υπό σύσταση Διεπαγγελματικής Οργάνωσης για την προστασία της φέτας, Ιωάννης Βιτάλης.

Δικαίωμα αγοράς των δύο εργοστασίων που μίσθωσε, έχει η Royal Sugar ABEE

Νοέ 08, 2019

Το  αποκλειστικό δικαίωμα αγοράς των εργοστασίων της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, στο Πλατύ Ημαθίας και στις Σέρρες έναντι τιμήματος ύψους 15,2 εκατ.

Στο 2,2% του ΑΕΠ η συνολική συνεισφορά της ιδιωτικής ασφάλισης στην οικονομία

Νοέ 08, 2019

«Ο ρόλος της Πολιτείας είναι να δημιουργήσει ευνοϊκό περιβάλλον για την ανάπτυξη της ασφαλιστικής αγοράς, γιατί αυτό θα έχει πολλαπλά οφέλη για την κοινωνία και την οικονομία».

Κίνητρα για επενδύσεις στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο

Νοέ 08, 2019

   Νέα πάγια ρύθμιση, σε 24 έως 48 δόσεις, για χρέη προς την εφορία και τα τελωνεία, η οποία αφορά οφειλές οι οποίες βεβαιώνονται από την 1-1-2020 και μετά, φέρνει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, μαζί με ελαφρύνσεις για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις από την εφαρμογή της νέας φορολογικής κλίμακας

Διεθνής πανεπιστημιακή σύμπραξη για το επιχειρείν

Νοέ 07, 2019

Η πρόσβαση στις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις, η επαφή της ακαδημαϊκής γνώσης με το επιχειρείν και η διάχυση της γνώσης στα ενδιαφερόμενα μέρη, αποτελούν τρείς βασικούς τομείς που στην χώρα μας όπου παρατηρείται σημαντική υστέρηση σε σχέση με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες.

Το υψηλό ενεργειακό κόστος βλάπτει το «made in Greece»

Νοέ 07, 2019

Πυρετωδώς εργάζεται η διοίκηση του Ελληνικού Χρηματιστηρίου Ενέργειας (ΕΧΕ), προκειμένου η λειτουργία της Ενεργειακής Χρηματοπιστωτικής Αγοράς να αρχίσει νωρίτερα από το αρχικό χρονοδιάγραμμα, που ήταν στο τέλος του καλοκαιριού του 2020, όπως επισημαίνει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του ΕΧΕ, Αθανάσιος Σαββάκης.

Λουμίδης: Ταξίδι στον κόσμο των γεύσεων

Νοέ 07, 2019

Η είσοδος του φθινοπώρου, η αλλαγή του καιρού και η ανάγκη δημιουργίας μιας ζεστής ατμόσφαιρας για τις κρύες μέρες που ακολουθούν, σας κάνει να αναζητάτε τα αγαπημένα σας χειμερινά ροφήματα.

ΤΙΤΑΝ: Βελτίωση αποτελεσμάτων στο 9μηνο

Νοέ 07, 2019

Αύξηση 9,7% παρουσίασε ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών της ΤΙΤΑΝ το εννεάμηνο του 2019 και ανήλθε σε 1.208,5 εκατ. ευρώ.

ΟΤΕ: Αύξηση εσόδων και κερδών το Γ’ τρίμηνο

Νοέ 07, 2019

Αύξηση εσόδων κατά 3,7% και προσαρμοσμένου EBITDA κατά 3,8%, κυρίως λόγω της αύξησης των εσόδων από υπηρεσίες και της ισχυρής κερδοφορίας στην Ελλάδα εμφάνισε ο Όμιλος ΟΤΕ κατά το Γ' τρίμηνο τρέχοντος έτους.

Κ. Μίχαλος: τραπεζική χρηματοδότηση και ασφαλιστικές εισφορές «αγκάθια» για τις ΜμΕ

Νοέ 07, 2019

Η έλλειψη εξειδικευμένου εργατικού δυναμικού, οι υψηλές ασφαλιστικές εισφορές, η μείωση της εγχώριας ζήτησης και οι εξαγωγές αποτελούν τις κύριες προκλήσεις για το 2020 για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αναβάθμιση ΔΕΗ από Standard & Poor’s

Νοέ 07, 2019

Σε αναβάθμιση της πιστοληπτικής αξιολόγησης της ΔΕΗ κατά μία βαθμίδα από CCC+ σε B- με σταθερές προοπτικές προχώρησε ο οίκος Standard & Poor's, σε συνέχεια και της αναβάθμισης του αξιόχρεου της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Ενδιαφέρον για «πράσινες» επενδύσεις

Νοέ 07, 2019

Αιτήσεις για κατασκευή αιολικών και φωτοβολταϊκών μονάδων, ισχύος πάνω από 630 μεγαβάτ, υπεβλήθησαν στο πλαίσιο της νέας ανταγωνιστικής διαδικασίας που προκήρυξε η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας.

Επιτάχυνση του ρυθμού ανάπτυξης στο 2,4% το 2020 προβλέπει η EBRD

Νοέ 07, 2019

Ευνοϊκές είναι οι βραχυπρόθεσμες προοπτικές της ελληνικής οικονομίας,  σύμφωνα με έκθεση της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD), που αναφέρεται στην ισχυρή δημοσιονομική επίδοση της χώρας, τις βελτιωμένες προοπτικές της μεσοπρόθεσμης βιωσιμότητας του δημόσιου χρέους και μία νέα μεταρρυθμιστική δυναμική.

Διεύρυνση του δικτύου καταστημάτων του Ομίλου Jumbo

Νοέ 07, 2019

Την πρόταση της διοίκησης για τη νέα αυξημένη κατά 20% μερισματική πολιτική του Ομίλου JUMBO, ενέκρινε η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων, χθες.

Έντονο ενδιαφέρον για το επιχειρηματικό φόρουμ στη Σαγκάη

Νοέ 06, 2019

Επιχειρήσεις από ένα ευρύ πεδίο κλάδων όπως η ενέργεια και οι κατασκευές, τα τρόφιμα και ποτά, ο τουρισμός και τα ακίνητα, τα φαρμακευτικά προϊόντα και τα καλλυντικά, οι τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών, η ναυτιλία και ο ναυτιλιακός εξοπλισμός, η εφοδιαστική αλυσίδα, οι χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες και η πολιτιστική βιομηχανία, συμμετείχαν στην