Είναι αφύσικο για μια πλειοψηφία να κυβερνά, επειδή μια πλειοψηφία σπάνια μπορεί να είναι οργανωμένη και ενωμένη για κοινή δράση, ενώ μια μειοψηφία μπορεί. - Jean Jacques Rousseau, 1712-1778, Γαλλοελβετός φιλόσοφος

Επιχειρηματικά Νέα

Huawei:Σταθερή επιχειρησιακή επίδοση το 2019

Μαρ 31, 2020

Η Huawei ανακοίνωσε σήμερα τον Ετήσιο Απολογισμό της για το 2019, και παρουσίασε μια σταθερή επιχειρησιακή επίδοση.

Εκπτώσεις για τους οικιακούς πελάτες και υγειονομικός εξοπλισμός από τη ΖeniΘ

Μαρ 31, 2020

Μέτρα για τους καταναλωτές και το σύστημα υγείας ανακοίνωσε η εταιρεία προμήθειας ενέργειας ΖeniΘ.

Αναχρηματοδότηση δανεισμού για την ΔΑΪΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ

Μαρ 31, 2020

Σύμβαση κοινού ομολογιακού δανείου εμπραγμάτως εξασφαλισμένου, ποσού 30.886.000,00 ευρώ υπέγραψε η εταιρεία ΔΑΪΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΑΒΕΕ.

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της FAMAR

Μαρ 31, 2020

Την από κοινού εξαγορά των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στη Νότια Ευρώπη της εταιρείας Famar ολοκλήρωσαν η York Capital Management (York) και η Elements Capital Management (ECM).

Όμιλος ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ: Δωρεά ιατρικών μηχανημάτων και υλικών στο ΕΣΥ

Μαρ 31, 2020

Στο πλαίσιο της εθνικής προσπάθειας για την αντιμετώπιση της κρίσης δημόσιας υγείας που βρίσκεται σε εξέλιξη, οι Όμιλοι ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ αποφάσισαν μετά από συνεχείς επαφές με το Υπουργείο Υγείας και τις Διοικήσεις νοσοκομείων σε διάφορες περιοχές της χώρας, να προχωρήσουν στην αγορά μηχανημάτων και υλικών που κρίνονται

Χρ. Σταϊκούρας: : Δεν χρειάζεται προσφυγή στο μαξιλάρι ασφαλείας. Η ύφεση θα είναι παροδική

Μαρ 31, 2020

   Το υπουργείο Οικονομικών, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ), εκτιμά ότι η ελληνική οικονομία μπορεί να αντεπεξέλθει με επάρκεια τους επόμενους 2- 3 μήνες, χωρίς να γίνει χρήση του «μαξιλαριού» ασφαλείας.

Διπλασιάστηκαν τα καθαρά κέρδη της ΕΧΑΕ το 2019

Μαρ 31, 2020

 Τα ενοποιημένα καθαρά κέρδη του Ομίλου της ΕΧΑΕ μετά από φόρους διαμορφώθηκαν στη χρήση του 2019 στα 6,1 εκατ. ευρώ έναντι 3,0 εκατ.

King of Kings: Ο απόλυτος διαγωνισμός δημιουργικότητας!!

Μαρ 30, 2020

Η μάχη για την ανάδειξη του νικητή στον παγκόσμιο custom διαγωνισμό αντιπροσώπων της Harley-Davidson King of Kings συνεχίζεται και μόνο λίγες μέρες έμειναν μπροστά μας, για την ανακήρυξη του κορυφαίου customizer σε όλο τον κόσμο.

Μέρισμα σχεδόν 42 εκατ. ευρώ θα αποδώσει στο Δημόσιο το Υπερταμείο για τη χρήση 2019

Μαρ 30, 2020

Σημαντική αύξηση κερδοφορίας εμφάνισε η Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας (ΕΕΣΥΠ) κατά το 2019Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΕΣΥΠ, τα κέρδη της ανήλθαν σε 57,1 εκατ.

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών παραχωρεί δωρεάν μία από τις πέντε νοσηλευτικές του μονάδες στο Υπουργείο Υγείας

Μαρ 30, 2020

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, «με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κρισιμότητα των περιστάσεων και των δύσκολων ωρών που διανύει η χώρα», παραχωρεί δωρεάν με άμεση ισχύ στο Υπουργείο Υγείας μια από τις πέντε νοσηλευτικές μονάδες του στην Αθήνα, και συγκεκριμένα το Ιατρικό Περιστερίου, προκειμένου να τεθεί στην υπηρεσία του Εθνικού Συστήματος

Όμιλος ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ: Δωρεά ιατρικών μηχανημάτων και υλικών στο ΕΣΥ

Μαρ 30, 2020

Στο πλαίσιο της εθνικής προσπάθειας για την αντιμετώπιση της κρίσης δημόσιας υγείας που βρίσκεται σε εξέλιξη, οι Όμιλοι ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ αποφάσισαν μετά από συνεχείς επαφές με το Υπουργείο Υγείας και τις Διοικήσεις νοσοκομείων σε διάφορες περιοχές της χώρας, να προχωρήσουν στην αγορά μηχανημάτων και υλικών που κρίνονται

Viohalco: Προσωρινή αναστολή παραγωγικής δραστηριότητας για τα εργοστάσια χάλυβα

Μαρ 30, 2020

Σε προσωρινή αναστολή της παραγωγικής τους δραστηριότητας για ένα μήνα (από τις 2 Απριλίου ως τις 3 Μαΐου) προχωρούν οι εταιρείες Σιδενόρ Α.

Χρ. Σταϊκούρας: Εντός των ημερών διεύρυνση των ΚΑΔ

Μαρ 30, 2020

Το επόμενο στάδιο θα είναι οι στοχευμένες πολιτικές και δράσεις για τον πρωτογενή τομέα, τον τομέα τις ενέργειας, τον τουρισμό, τη ναυτιλία και την ακτοπλοΐα, τα αεροδρόμια και άλλους κλάδους που έχει εντοπιστεί ότι υπάρχουν προβλήματα.

Ισότιμη και οριζόντια εφαρμογή των μέτρων ζητά η ΕΣΕΕ

Μαρ 30, 2020

Ενόψει των νέων μέτρων που αναμένεται να εξαγγελθούν σήμερα, η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας προτείνει, πέραν των κλάδων που αποδεδειγμένα παραμένουν λειτουργικοί, όσοι πληρώνουν φόρο επιτηδεύματος να συμμετάσχουν ισότιμα και οριζόντια στα μέτρα υποστήριξης της κυβέρνησης.

Γιάννης Τσακίρης: επιδότηση 100% των επιτοκίων επιχειρηματικών δανείων για Απρίλιο,Μάιο,Ιούνιο

Μαρ 30, 2020

«Από την πλευρά του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και όσον αφορά στις επιχειρήσεις, που δεν είναι ατομικές ή αυτοαπασχολούμενοι, στους κλάδους που πλήττονται, αυτές θα έχουν επιδότηση των επιτοκίων 100% όλων των επιχειρηματικών δανείων που έχουν για τους μήνες Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο.

Μηνύματα ενότητας και αλληλεγγύης από τους αυτοκινητοδρόμους προς τους οδικούς μεταφορείς

Μαρ 27, 2020

Απέναντι σε ένα κοινό πρόβλημα και έχοντας έναν κοινό σκοπό, οι άνθρωποι μένουν ενωμένοι  και αυτό ακριβώς αποδεικνύεται με το μήνυμα αλληλεγγύης και αναγνώρισης των προσπαθειών, που έστειλαν η ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ και η ΓΕΦΥΡΑ ΑΕ προς τους μεταφορείς, οι οποίοι δίνουν πραγματικά έναν άνισο αγώνα για την ομαλή τροφοδοσία της

Ευρωπαϊκή Πίστη: Δωρεά 10 αναπνευστήρων υψηλής τεχνολογίας για τις ΜΕΘ

Μαρ 27, 2020

Σε δωρεά 10 αναπνευστήρων υψηλής τεχνολογίας για την ενίσχυση των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας, προχώρησε η Ευρωπαϊκή Πίστη.

Συνεργασία της “Σκλαβενίτης” με “e-food”

Μαρ 27, 2020

Το efood, η πλατφόρμα online delivery στην Ελλάδα, ενώνει τις δυνάμεις του με την αλυσίδα σούπερ μάρκετ «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ» με στόχο την καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού.

Η πρώτη συναλλαγή στο ενεργειακό χρηματιστήριο

Μαρ 27, 2020

Η πρώτη συναλλαγή στο ενεργειακό χρηματιστήριο πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, ανακοίνωσε το Ελληνικό Χρηματιστήριο Ενέργειας και αφορά συμβόλαιο για φορτίο βάσης με λήξη τον Απρίλιο 2020, στην τιμή των 40.

Δωρεά 65 ειδικών αναπνευστήρων από την MYTILINEOS

Μαρ 26, 2020

Σε δωρεά 65 ειδικών αναπνευστήρων για τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας της χώρας προχώρησε η MYTILINEOS, ύστερα από συνεννόηση με το υπουργείο Υγείας.