Η συνείδηση του ανθρώπου είναι σαν την οδοσήμανση σε έναν αυτοκινητόδρομο: του λέει τι δεν θα ‘πρεπε να κάνει, αλλά δεν τον εμποδίζει να το κάνει. - Frank A. Clark, 1915-2003, Αμερικανός πολιτικός

Επιχειρηματικά Νέα

Αύξηση 11,2% στην παραγωγή ασφαλίστρων το 2019 για την Ευρωπαϊκή Πίστη

Ιαν 22, 2020

Με εντυπωσιακή αύξηση παραγωγής ασφαλίστρων έκλεισε το 2019 για την Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

Ασφαλιστικός Γονέας – Επιβράβευσε και το 2019 με επιστροφή ασφαλίστρων τους κατόχους του προγράμματος

Ιαν 22, 2020

Η Ευρωπαϊκή Πίστη επιβράβευσε και το 2019 τους κατόχους του προγράμματος Ασφαλιστικός Γονέας, με ποσό που αγγίζει τις € 510.000.

Κινεζικές επενδύσεις έως και 1 δισ. ευρώ μέσω “Golden Visa”

Ιαν 22, 2020

Κεφάλαια ύψους 800 εκατ ευρώ μέχρι 1 δισ.

Κ. Μίχαλος: Ενθαρρύνουμε νέες επενδύσεις σε υψηλή τεχνολογία

Ιαν 22, 2020

Τη στήριξη, σε πολλά επίπεδα, της ελληνικής οικονομίας, ζήτησε από την ευρωπαϊκή επιχειρηματική κοινότητα κατά την χθεσινήσυνεδρίαση της διοικητικής επιτροπής των Ευρωεπιμελητηρίων στις Βρυξέλλες, ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος των Ευρωεπιμελητηρίων και πρόεδρος της ΚΕΕ και του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος.

ΔΕΗ: Νέος αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος

Ιαν 22, 2020

Νέος αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, με αρμοδιότητα τον ψηφιακό μετασχηματισμό της εταιρείας αναλαμβάνει ο κ. Αλέξανδρος Πατεράκης, ο οποίος θα είναι παράλληλα εκτελεστικό μέλος στο Διοικητικό της Συμβούλιο.Όπως ανακοινώθηκε, ο κ. Πατεράκης προσχωρεί στη ΔΕΗ μετά από πενταετή θητεία στο Γνωμοδοτικό Συμβούλιο της Lumia Capital, ενώ παράλληλα, από το

Nestle Ελλάς: Δράσεις κατά της κλιματικής αλλαγής

Ιαν 22, 2020

Μια σειρά από δεσμεύσεις και δράσεις που στοχεύουν στην αντιμετώπιση της πλαστικής ρύπανσης, μέσα από την ανάπτυξη καινοτόμων και βιώσιμων λύσεων για τις συσκευασίες, την ενίσχυση πρωτοβουλιών για τον καθαρισμό της θάλασσας από το πλαστικό και την υποστήριξη της κυκλικής οικονομίας, παρουσίασε χθες, στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης, η Nestle Ελλάς.

Πάνω από 260 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο το κόστος των ρευματοκλοπών

Ιαν 22, 2020

Πάνω από 260 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο κοστίζουν στους καταναλωτές οι ρευματοκλοπές, οι οποίες σύμφωνα με τα τελευταία επίσημα στοιχεία σημείωσαν νέα αύξηση το 2018 σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Εξαγορά φωτοβολταϊκού σταθμού από θυγατρική της Quest Συμμετοχών

Ιαν 22, 2020

Tην εξαγορά του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας Φωτοβολταϊκά Παλιόμυλος ΑΕ, ολοκλήρωσε η Ξυλάδες Ενεργειακή ΑΕ, θυγατρική εταιρεία της Quest Συμμετοχών ΑΕ.

Jumbo: Προμέρισμα 0,22 ευρώ ανά μετοχή

Ιαν 22, 2020

Την διανομή προμερίσματος για την εταιρική χρήση από την 1η Ιουλίου έως την 31η Δεκεμβρίου 2019 ενέκρινε η έκτακτη γενική συνέλευση μετόχων του Ομίλου Jumbo που πραγματοποιήθηκε χθες.

Η Sparkle θεμελιώνει το 4ο Data Center της στην Ελλάδα

Ιαν 21, 2020

Η Sparkle, η υπ’ αριθμόν ένα εταιρεία παροχής τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών διασύνδεσης στην Ιταλία και μεταξύ των κορυφαίων δέκα παγκοσμίως, γιορτάζει σήμερα την έναρξη της κατασκευής του τέταρτου Κέντρου Δεδομένων (Data Center) στην Ελλάδα με τον Πρόεδρο της ΤΙΜ Salvatore Rossi, τον Πρόεδρο της Sparkle Alessandro Pansa και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο

Συμφωνία GRID TELECOM και WIND για δίκτυο οπτικών ινών

Ιαν 21, 2020

Μακροχρόνια σύμβαση μίσθωσης δικτύου κορμού οπτικών ινών υπέγραψαν η θυγατρική εταιρεία του ΑΔΜΗΕ GRID TELECOM και η εταιρεία WIND.

Εξαγορά πλατφόρμας caremarket.gr από Σκλαβενίτη

Ιαν 21, 2020

Στην εξαγορά της ηλεκτρονικής πλατφόρμας caremarket.

ΑΒΑΞ: Πράσινο φως από Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για αύξηση κεφαλαίου

Ιαν 21, 2020

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς   αποφάσισε την έγκριση του περιεχομένου του ενημερωτικού   δελτίου της εταιρείας «ΑΒΑΞ Α.

Η Ελληνικά Καλώδια θα προμηθεύσει με υποβρύχια καλώδια το υπεράκτιο αιολικό Mayflower Wind

Ιαν 21, 2020

Η Ελληνικά Καλώδια, θυγατρική της Cenergy Holdings, συμφώνησε με τη Semco Maritime A/S την προμήθεια υποβρύχιων inter-array καλωδίων στο έργο Mayflower Wind, μια κοινοπραξία της Shell New Energies US LLC και της EDPR Offshore North America LLC.

Πλησιάζει η στιγμή έναρξης των έργων στο Ελληνικό

Ιαν 21, 2020

Ολοένα πιο κοντά βρίσκεται πλέον χρονικά η στιγμή έναρξης έργων για να μπουν μπουλντόζες στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού προκειμένου να ξεκινήσουν τα έργα για την μεγαλύτερη αστική ανάπλαση στην Ευρώπη και μια από τις μεγαλύτερες διεθνώς μετά την ανακοίνωση της Επιτροπής Ελέγχου και Εποπτείας Παιγνίων με την οποία έγινε

Συνεργασία ISOMAT και Schneider Electric για τη βελτιστοποίηση της Ενεργειακής απόδοσης Βιομηχανικής Μονάδας Παραγωγής

Ιαν 20, 2020

Η Schneider Electric, η οποία δραστηριοποιείται στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με την ISOMAT, μία από τις σημαντικότερες βιομηχανίες δομικών υλικών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, με σκοπό τη βελτιστοποίηση της ενεργειακής απόδοσης της Βιομηχανικής Μονάδας Παραγωγής με στοχευμένες και κοστολογημένες δράσεις.

“THE REAL ROBOKIDS”

Ιαν 20, 2020

Το πρώτο ντοκιμαντέρ για την εκπαιδευτική ρομποτική και το STEM στην Ελλάδα, “ THE REAL ROBOKIDS” παρουσιάζει η COSMOTE.

Γεύση ελληνικού αβοκάντο στην Ευρώπη

Ιαν 20, 2020

Μια ευρωπαϊκή καινοτομία, εξαγωγές σε αρκετές ευρωπαϊκές αλλά και αραβικές χώρες, ενός μάλιστα προϊόντος που δεν είναι και ευρέως γνωστό ότι ευδοκιμεί στην Ελλάδα, είναι τα μέχρι τώρα επιτεύγματα μιας εταιρίας από την Κρήτη.

Επιχειρηματικές διακρίσεις στα χρόνια της… κρίσης

Ιαν 20, 2020

Στον απόηχο της οικονομικής κρίσης και καθώς η Ελλάδα δείχνει τα πρώτα σημάδια ουσιαστικής ανάκαμψης οι ελληνικές επιχειρήσεις παραμένουν και συνεχίζουν να επενδύουν στη χώρα, διευρύνοντας το αποτύπωμά τους στην οικονομία και την απασχόληση.

Brexit: Προβληματισμός και ανησυχία – Τί περιμένει ο επιχειρηματικούς κόσμος

Ιαν 20, 2020

Ο επιχειρηματικός κόσμος παρακολουθεί με προβληματισμό την επικείμενη στο τέλος Ιανουαρίου αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση και ελπίζει ότι στο «σήριαλ» του Brexit θα ισχύσει τελικά το «μη χείρον».