Ο μέσος άνθρωπος πιστεύει πρώτα σε κάτι και μετά ψάχνει αποδείξεις για να υποστηρίξει την άποψή του. - Elbert Hubbard, 1856-1915 , Αμερικανός συγγραφέας

Επιχειρηματικά Νέα

Άνοιξε τις πύλες του το GRAND HALL στο Grand Resort Lagonissi

Ιούλ 17, 2019

Εγκαινιάστηκε στο Grand Resort Lagonissi το συνεδριακό κέντρο GRAND HALL, παρουσία πολλών παραγόντων και επαγγελματιών του τουρισμού.

Πρώτη με τεχνολογία Huawei 5G η Καλαμάτα

Ιούλ 17, 2019

H WIND σε συνεργασία με τη Huawei δημιούργησαν από κοινού μια ζώνη λειτουργίας της υπέρτερης εμπειρίας 5G, για πρώτη φορά στη χώρα μας, στην πόλη της Καλαμάτας.

MYTILINEOS: Ξεκινά η κατασκευή του νέου σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας

Ιούλ 17, 2019

 Ένας από τους μεγαλύτερους σταθμούς συνδυασμένου κύκλου με καύσιμο φυσικό αέριο (CCGT) στην Ευρώπη, ετοιμάζεται να μπει σε φάση κατασκευής.

«Πράσινο φως» από το ΣτΕ για την επένδυση στο Ελληνικό

Ιούλ 17, 2019

Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας ενέκρινε χθες οριστικά την επένδυση στο Ελληνικό Αττικής και ειδικότερα για τα έργα που πρόκειται να κατασκευαστούν στο λεγόμενο μητροπολιτικό πάρκο Ελληνικού-Αγίου Κοσμά, ύψους 6 δισ.

Γ. Τσακίρης: Έμφαση στις επενδύσεις μέσω ΣΔΙΤ

Ιούλ 17, 2019

Οι συμβάσεις μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα είναι σημαντικό κομμάτι στο οποίο θα δώσει έμφαση η κυβέρνηση για να προσελκύσει επενδυτές, κυρίως από το εξωτερικό, ενώ το διαφορετικό μοντέλο διοίκησης του κράτους θα βοηθήσει να αυξηθεί η εμπιστοσύνη των επενδυτών.

Στον δρόμο της Σύρου και η Ελευσίνα

Ιούλ 17, 2019

Το σχέδιο το οποίο θα καταθέσει η ΟΝΕΧ για τα ναυπηγεία της Ελευσίνας, συζητήθηκε στη συνάντηση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, 'Αδωνι Γεωργιάδη, με τον πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο του ομίλου ΟΝΕΧ, Πάνο Ξενοκώστα, παρουσία του αρμόδιου υφυπουργού, Νίκου Παπαθανάση.

Ταχύτερη επιστροφή ΦΠΑ για τη «χρυσή λίστα» ΑΑΔΕ

Ιούλ 17, 2019

Aπόφαση με την οποία, επιταχύνονται οι επιστροφές ΦΠΑ για χιλιάδες επιχειρήσεις που εμφανίζουν υψηλό βαθμό συνέπειας, υπέγραψε ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής.

Κάθε αξιόλογη επένδυση είναι εθνικός στόχος

Ιούλ 17, 2019

Κάθε αξιόλογη επένδυση είναι εθνικός στόχος, δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΒ Θεόδωρος Φέσσας μετά από την συνάντηση εκπροσώπων της διοίκησης του Συνδέσμου με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ.

Στα «Διαμάντια» του ελληνικού επιχειρείν η Nobacco

Ιούλ 16, 2019

Με ρυθμό ανάπτυξης κύκλου εργασιών που άγγιξε το 200%, υπερτριπλασιασμό των θέσεων εργασίας και αντίστοιχη αύξηση των σημείων πώλησης σημείωσε η NOBACCO την τελευταία 4ετία.

Στα ηνία της SingularLogic ο Γιάννης Θεοδωρόπουλος

Ιούλ 16, 2019

Ο Γιάννης Θεοδωρόπουλος αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας SingularLogic, μέλος του Ομίλου MIG, σε συνέχεια της αποχώρησης του Γιώργου Κωνσταντόπουλου.

Ομολογιακό έως 300 εκατ. ευρώ από την Εθνική Πανγαία

Ιούλ 16, 2019

Η Εθνική Πανγαία ανακοίνωσε την επιτυχή ολοκλήρωση έκδοσης κοινού εμπραγμάτως εξασφαλισμένου ομολογιακού δανείου ύψους έως 300 εκατ.

Οι προκλήσεις και οι προοπτικές της οικονομίας στο «μικροσκόπιο» Σταϊκούρα – Ρέγκλινγκ

Ιούλ 16, 2019

   Η κατάσταση της οικονομίας, οι δεσμεύσεις της χώρας, οι προτεραιότητες της νέας ελληνικής κυβέρνησης, καθώς επίσης οι προκλήσεις και οι προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, τέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης, στο υπουργείο Οικονομικών, του υπουργού Χρήστου Σταϊκούρα με τον εκτελεστικό διευθυντή του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ΕSM) Κλάους Ρέγκλινγκ.

Αύξηση πωλήσεων και εξαγωγών για την Παπουτσάνης το πρώτο εξάμηνο 2019

Ιούλ 16, 2019

Αύξηση πωλήσεων 20% παρουσίασε η Παπουτσάνης ΑΒΕΕ το πρώτο εξάμηνο του 2019, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2018.

Jumbo: Αύξηση πωλήσεων 7,8% στη χρήση 2018-2019

Ιούλ 16, 2019

Αύξηση 7,8% παρουσίασαν οι πωλήσεις του Ομίλου Jumbo στην οικονομική χρήση 2018/2019 καθώς διαμορφώθηκαν στα 812,2 εκατ. ευρώ έναντι των 753,3 εκατ.

Επένδυση 3 εκατ. ευρώ στην «Προϊόντα Ζύμης Ροδούλα ΑΕ»

Ιούλ 16, 2019

   Επένδυση ύψους 3 εκατ. ευρώ στην «Προϊόντα Ζύμης Ροδούλα ΑΕ», ανακοίνωσε η Elikonos Capital Partners.

Επενδυτική ημερίδα της Τραπέζης Πειραιώς στο Λονδίνο

Ιούλ 16, 2019

Η Τράπεζα Πειραιώς πραγματοποίησε ημερίδα για επενδυτές και αναλυτές στο Λονδίνο χθες.

Τα NPL’s στο μικροσκόπιο υπουργείου Ανάπτυξης-ΕΕΤ

Ιούλ 16, 2019

Η διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων δανείων και βελτιωτικές κινήσεις, προκειμένου να αυξηθεί η χρηματοδότηση μέσω των τραπεζών, αποτέλεσαν βασικά θέματα στη συνάντηση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνη Γεωργιάδη, με τον πρόεδρο του Δ.

Το 478ο κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος ανοίγει τις πόρτες του στην Παιανία

Ιούλ 15, 2019

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, με συνέπεια στο επενδυτικό της πλάνο, άνοιξε τις πόρτες του ολοκαίνουριου ΑΒ Παιανίας την Πέμπτη 11 Ιουλίου.

«Επιχείρηση της Χρονιάς» o ΟΠΑΠ στα Diamonds of the Greek Economy

Ιούλ 15, 2019

Το κορυφαίο βραβείο του φόρουμ επιχειρηματικής αριστείας «Diamonds of the Greek Economy» απέσπασε ο ΟΠΑΠ, σε αναγνώριση της επιχειρηματικής στρατηγικής, των επενδύσεων και των επιτευγμάτων της εταιρείας.

Τράπεζα Πειραιώς: Νέα στρατηγική συνεργασία

Ιούλ 15, 2019

Η Τράπεζα Πειραιώς ανακοίνωσε ότι διερευνά δυνητική στρατηγική συνεργασία με έναν κορυφαίο χρηματοοικονομικό όμιλο της περιοχής Ασίας Ειρηνικού που δραστηριοποιείται παγκοσμίως, για την παροχή χρηματοδοτικών λύσεων σε ελληνικές ναυτιλιακές εταιρείες.