Είναι κρίμα που για να γίνεις καλός πατριώτης πρέπει να γίνεις εχθρός της υπόλοιπης ανθρωπότητας - Βολταίρος

Auto Moto

Ο όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη ξενάγησε στα μουσειακά λεωφορεία του μέλη του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου

Οκτ 21, 2020

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις του τα μέλη του Leadership Committee του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου στο πλαίσιο του θεσμού «Trails of Leadership».

Μεγαλώνει η οικογένεια του Honda sports/GT Forza με την ολοκαίνουρια Forza 750

Οκτ 21, 2020

Η οικογένεια του Honda sports/GT Forza scooter γυρίζει σελίδα και μετά το Forza 350 και το Forza 125 εντάσσει στην γκάμα της την ολοκαίνουρια Forza 750.

Μεγαλώνει η οικογένεια του Honda sports/GT Forza με την ολοκαίνουρια Forza 750

Οκτ 21, 2020

Η οικογένεια του Honda sports/GT Forza scooter γυρίζει σελίδα και μετά το Forza 350 και το Forza 125 εντάσσει στην γκάμα της την ολοκαίνουρια Forza 750.

Η Uber κάνει προσφορά για να αγοράσει την κοινοπραξία για υπηρεσίες μετακίνησης Freenow των Daimler και BMW

Οκτ 21, 2020

Περισσότερα από 1 δισ. ευρώ έχει προσφέρει η Uber προκειμένου να αγοράσει την εταιρεία παροχής υπηρεσιών κινητικότητας Freenow των Daimler και BMW.

Η Nissan παρουσιάζει το Nissan Magnite που θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Ινδία

Οκτ 21, 2020

Η Nissan παρουσίασε το ολοκαίνουργιο Nissan Magnite: ένα SUV που συνδυάζει ισχυρές επιδόσεις, εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση και προηγμένες τεχνολογίες.

Δοκιμή του Mitsubishi Space Star

Οκτ 21, 2020

Έχει αλλάξει αισθητικά, έγινε περισσότερο σπορ και όμορφο.

Το πρόβλημα των τροχαίων ατυχημάτων στην Ελλάδα είναι το θέμα εκδήλωσης του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας, ACG

Οκτ 20, 2020

Πόσο συχνά παρκάρουμε παράνομα; Προτιμάμε να οδηγούμε σε λεωφορειόδρομους ή λωρίδες έκτακτης ανάγκης; Συμμορφωνόμαστε με τα όρια ταχύτητας; Πορτοκαλί φανάρι! Τι κάνουμε συνήθως; Οι άντρες ή οι γυναίκες παραβιάζουν συχνότερα τον ΚΟΚ; Απαντήσεις στα ερωτήματα δίνει πρόσφατη δημοσκόπηση του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας, ACG που θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου

Η νέα Mustang Mach 1 έρχεται στην Ευρώπη προσφέροντας ισχύ 460 ίππων

Οκτ 19, 2020

Η νέα Mustang Mach 1, το πιο οδηγοκεντρικό μοντέλο της εταιρείας που κατασκευάστηκε ποτέ, έρχεται στην Ευρώπη προσφέροντας ισχύ 460 ίππων, καθώς και ένα «μπουκέτο» επεμβάσεων που αναβαθμίζουν τις ικανότητές της, τόσο στην πίστα όσο και στο δρόμο.

Αντί για την απόσπαση της προσοχής, η νέα τεχνολογία μπορεί να συμβάλει στην ασφάλεια

Οκτ 19, 2020

Η αύξηση στη χρήση smartphone και οθονών αφής μέσα στα αυτοκίνητα κάνει επιτακτική τη συζήτηση για τους κινδύνους που κρύβει η απόσπαση προσοχής στη διάρκεια της οδήγησης.

Η ελβετική εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών αυτοκινήτων Piëch Automotive προσλαμβάνει πρώην CEO της VW

Οκτ 19, 2020

Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Volkswagen Ματίας Μίλερ, ανέλαβε την θέση του πρόεδρου της ελβετικής εταιρείας κατασκευής ηλεκτρικών αυτοκινήτων Piëch Automotive.

Η παραγωγή ηλεκτρικών οχημάτων στην Ευρώπη αναμένεται να εξαπλασιαστεί μέχρι το 2025

Οκτ 19, 2020

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη φέτος και το 2021 αναμένεται να αποτελέσουν σημείο εκκίνησης για την αγορά της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Η λέσχη «Aventure Peugeot» αποφάσισε να αναπαλαιώσει το μαύρο Peugeot 205 GTi

Οκτ 16, 2020

Για την επέτειο 210 ετών ιστορίας της Peugeot, η λέσχη «Aventure Peugeot» αποφάσισε να αναπαλαιώσει το μαύρο Peugeot 205 GTi με τον κινητήρα των 1,9 λίτρων.

Η Ford βρίσκεται στην πρώτη θέση των πωλήσεων ελαφρών επαγγελματικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα

Οκτ 16, 2020

Η Ford κατά την περίοδο Ιανουάριος-Σεπτέμβριος διατηρεί τον πρώτο λόγο και βρίσκεται στην πρώτη θέση των πωλήσεων στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων με μερίδιο αγοράς 20,1%.

Αυξήθηκαν οι πωλήσεις αυτοκινήτων τον Σεπτέμβριο στην ευρωπαϊκή αγορά

Οκτ 16, 2020

Τον Σεπτέμβριο του 2020, η αγορά επιβατικών αυτοκινήτων της ΕΕ σημείωσε την πρώτη αύξηση του έτους.

Ο θόρυβος από επιβατικά αυτοκίνητα έχει μειωθεί κατά 90% από το 1970

Οκτ 15, 2020

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα των αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων είναι η απουσία θορύβου από την λειτουργία του ενός είτε περισσοτέρων ηλεκτροκινητήρων που φέρει το σύστημα κίνησής τους.

Το νέο Golf GTI Clubsport είναι αρκετά πιο ισχυρό από το Golf GTI όγδοης γενιάς

Οκτ 15, 2020

Το νέο Golf GTI Clubsport, ανεβάζει ακόμη περισσότερο την αδρεναλίνη και γράφει ένα ακόμη κεφάλαιο στην ιστορία του Golf.

Tο Puma ST, η ηλεκτρική Mustang Mach-E 1400 και το STARD Fiesta ERX πρωταγωνιστούν στο φετινό Goodwood Speed Week

Οκτ 15, 2020

Η Ford παρουσιάζει σε ένα παγκόσμιο, εικονικό κοινό στο Goodwood Speed Week (16-18 Οκτωβρίου) τις δυνατότητες των νέων πρωτοτύπων της, καθώς και εκείνες των οχημάτων παραγωγής υψηλών επιδόσεων.

Ο Nico Rosberg δοκίμασε το ηλεκτρικό αγωνιστικό μονοθέσιο ID.R της Volkswagen

Οκτ 14, 2020

Στο περιθώριο του αγώνα της Formula 1 στην πίστα του Nürburgring στο Eifel o Nico Rosberg, παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 του 2016, είχε την ευκαιρία να βρεθεί στο τιμόνι του ID.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα αναπτύξει αυστηρότερα πρότυπα εκπομπών ρύπων, το Euro 7, για όλα τα βενζινοκίνητα και ντίζελ αυτοκίνητα

Οκτ 14, 2020

Είναι γνωστό ότι όλα τα αυτοκίνητα που πωλούνται στην Ευρώπη υπόκεινται σε αυστηρά όρια στην εκπομπή ρύπων.