Χωρίς την εξουσία, οι ιδεολογίες δεν μπορούν να εφαρμοστούν. Με την εξουσία, σπάνια επιβιώνουν. Φιντέλ Κάστρο, 1925-, Κουβανός ηγέτης

Auto Moto

Η PSA παρουσίασε κέρδη το πρώτο εξάμηνο, παρά την πανδημία COVID-19

Ιούλ 28, 2020

Ο γαλλικός όμιλος PSA ανακοίνωσε ότι σημείωσε κέρδη το πρώτο εξάμηνο του έτους, παρά τις αρνητικές επιδράσεις που υπήρχαν από την πανδημία COVID-19.

O όμιλος Σαρακάκη δεσμεύεται ότι θα συνεχίζει να υποστηρίζει τόσο τις πωλήσεις των διαθέσιμων μοντέλων της Mitsubishi όσο και τις υπηρεσίες after sales

Ιούλ 28, 2020

H Mitsubishi ανακοίνωσε πρόσφατα το νέο μεσοπρόθεσμο πλάνο της, στόχος του οποίου είναι η βελτίωση των οικονομικών της αποτελεσμάτων, δίνοντας έμφαση στις ενέργειες μείωσης του λειτουργικού κόστους και του κόστους παραγωγής, καθώς και στον επανασχεδιασμό της στρατηγικής της στις επιμέρους αγορές αναλόγως των εκάστοτε ευκαιριών και ρίσκων.

Πρώτη δοκιμή του νέου Audi Α3 Sportback στην Αττική

Ιούλ 24, 2020

Η Audi παρουσίασε στην Αττική το νέο Α3 Sportback.

Προτάσεις του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων για την αναθεώρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Ιούλ 24, 2020

Παρά τη σημαντική πρόοδο της τελευταίας δεκαετίας, οι επιδόσεις της ελληνικής οδικής ασφάλειας και της κυκλοφοριακής παιδείας των Ελλήνων οδηγών, συγκρινόμενες με εκείνες άλλων ανεπτυγμένων κρατών, παραμένουν κατώτερες του γενικότερου βιοτικού επιπέδου της χώρας.

Δοκιμή με το VW R-Line Tiguan

Ιούλ 22, 2020

Από την πρώτη φορά που πρωτοκυκλοφόρησε στους ελληνικούς δρόμους το VW Tiguan απέκτησε φανατικούς φίλους, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι έχουν να κάνουν με ένα πολυεργαλείο που μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις επιθυμίες τους, είτε εντός είτε εκτός δρόμου.

Το ολοκαίνουργιο ENYAQ iV είναι το επόμενο βήμα της Skoda στην ηλεκτροκίνηση

Ιούλ 22, 2020

Το ολοκαίνουργιο ENYAQ iV είναι το επόμενο βήμα της Skoda στην ηλεκτροκίνηση.

Η Mustang Mach-E 1400 αναδεικνύει τις δυνατότητες της ηλεκτροκίνησης στον τομέα των επιδόσεων

Ιούλ 22, 2020

Η Ford παρουσιάζει την Mustang Mach-E 1400, έναν πλήρως ηλεκτρικό «πύραυλο δρόμου» όπως την αποκαλεί, που αποκαλύπτει τις δυνατότητες της ηλεκτροκίνησης στον τομέα των επιδόσεων, χωρίς να χρησιμοποιηθεί ούτε μία σταγόνα καυσίμου.

Να αφαιρούνται οι πόντοι από το point system του οδηγού όταν ο παραβάτης παρακολουθήσει μαθήματα σύγχρονης κινητικότητας

Ιούλ 21, 2020

Να αφαιρούνται οι πόντοι από το Σύστημα Ελέγχου Συμπεριφοράς Οδηγού ή το γνωστό μας Point System όταν ο παραβάτης οδηγός παρακολουθήσει μαθήματα σύγχρονης κινητικότητας, ο εκφοβισμός (μπούλινγκ) στον δρόμο να αποτελεί ποινή στον ΚΟΚ και να εισαχθεί άμεσα η κυκλοφοριακή αγωγή στα σχολεία όλων των βαθμίδων, προτείνει ο πρόεδρος του

Η Ford λανσάρει νέες προστατευτικές ασπίδες στα επαγγελματικά της οχήματα

Ιούλ 20, 2020

Η Ford παρουσίασε μία νέα σειρά προστατευτικών ασπίδων που τοποθετούνται γρήγορα και εύκολα σε μία ευρεία γκάμα επαγγελματικών οχημάτων.

Το Honda SH 150i ανανεώθηκε αισθητά και βελτίωσε την οδική άνεση

Ιούλ 20, 2020

Είναι από τα πιο αγαπημένα σκούτερ της ιταλικής αγοράς, με πωλήσεις που έφτασαν σχεδόν τις 11.500 μονάδες το 2018.

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό compact SUV της Hyundai το KΟΝΑ Electric ήρθε στην Ελλάδα

Ιούλ 20, 2020

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό compact SUV της Hyundai το KΟΝΑ ήρθε στην Ελλάδα.

Μετά από μεσημεριανό γεύμα η απόδοση του οδηγού είναι μειωμένη κατά 10%, με τον χρόνο αντίδρασης να μειώνεται και αυτός έως και 44%

Ιούλ 20, 2020

Με την περίοδο των διακοπών να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, πολλοί άνθρωποι πρόκειται να κάνουν μακρινά ταξίδια με το αυτοκίνητό τους.

Το πρώτο ελληνικό σκούτερ, ηλεκτροκίνητο και «έξυπνο»

Ιούλ 20, 2020

Είναι ηλεκτροκίνητο, είναι «έξυπνο» και είναι και 100% ελληνικό.

Η Daimler θα σταματήσει να κατασκευάζει το Mercedes-Benz C-Class στις ΗΠΑ και το Μεξικό

Ιούλ 17, 2020

Η Daimler θα σταματήσει να κατασκευάζει το Mercedes-Benz C-Class στις Ηνωμένες Πολιτείες και το Μεξικό, καθώς επιδιώκει βαθύτερες περικοπές μετά την καταγραφή απώλειας των εσόδων της.

H Nissan ανακοίνωσε συνεργασία με εταιρεία παροχής λύσεων φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων

Ιούλ 17, 2020

Στο πλαίσιο της πρόσφατης εκδήλωσης της Blink Charging Hellas, που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο με την υποστήριξη της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ελλάδα, ανακοινώθηκε η συνεργασία της εταιρείας με την Nissan στον τομέα της παροχής λύσεων φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων.

Η Nissan σχεδιάζει μείωση κατά 30% της παραγωγής αυτοκινήτων, λόγω της πανδημίας

Ιούλ 17, 2020

Η Nissan σχεδιάζει να μειώσει την παραγωγή καινούργιων αυτοκινήτων κατά 30% σε ετήσια βάση έως τον Δεκέμβριο, όπως αναφέρει σε ανάρτηση του Reuters.

Στη Γερμανία θα μεταχθεί ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής της VW στις ΗΠΑ, Όλιβερ Σμιτ

Ιούλ 17, 2020

Ένας δικαστής στο Ντιτρόιτ αποδέχθηκε χθες, Πέμπτη, τη μεταγωγή στη Γερμανία του Όλιβερ Σμιτ, πρώην εκτελεστικού διευθυντή στις ΗΠΑ, ο οποίος φυλακίστηκε για το σκάνδαλο με τις εκπομπές ρύπων από τους κινητήρες πετρελαίου της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Φθηνότερη ακόμη και από το «μικρό» σέρβις ενός συμβατικού αυτοκίνητου η ετήσια συντήρηση ενός αντίστοιχου ηλεκτρικού

Ιούλ 17, 2020

Ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο μπορεί να θεωρείται σήμερα ότι είναι ακριβότερο κοστολογικά από ένα συμβατικό, όμως στην πράξη αποδεικνύεται φθηνότερο, όχι μόνο από το κόστος ενέργειας που εξοικονομεί, τα τέλη κυκλοφορίας που είναι μηδενικά και τις επιδοτήσεις και τα κίνητρα που δίνει η εκάστοτε κυβέρνηση, αλλά και από τη συντήρηση, η

Νέο ρεκόρ μεριδίου της Kia στην Ευρώπη για ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Ιούλ 16, 2020

Η Kia σημείωσε κατά τη διάρκεια του πρώτου φετινού εξαμήνου υψηλές πωλήσεις στην κατηγορία των υβριδικών και των ηλεκτρικών μοντέλων της στην Ευρώπη, παρά τη γενικότερη επιβράδυνση της αγοράς.

Στην Ελλάδα η παραγωγή των φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων

Ιούλ 16, 2020

Οι φορτιστές που χρησιμοποιεί η Blink για την ανάπτυξη του δικτύου της κατασκευάζονται, εγκαθίστανται και συντηρούνται στην Ελλάδα από τον ελληνικό ενεργειακό όμιλο Eunice Energy Group αποκλειστικά για το δίκτυο της Blink, ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία σε συνέχεια της χθεσινής εκδήλωσης για την παρουσίαση του δικτύου φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων.