Στον άνθρωπο με κακή γνώση, το θάρρος γίνεται θράσος, η σοφία σχολαστικότητα, η ευφυΐα κοροϊδία, η απλότητα βαναυσότητα και η καλοσύνη γίνεται κολακεία. John Locke, 1632-1704, Άγγλος φιλόσοφος

Auto Moto

Με μεγάλη έμφαση στην ηχομόνωση της καμπίνας το νέο Ford Kuga

Ιούν 03, 2020

Στο νέο Ford Kuga έχει δοθεί μεγάλη σημασία στην ηχομόνωση, καθώς πρωταρχικός στόχος των μηχανικών ήταν να επικρατεί απόλυτη ησυχία μέσα στην καμπίνα των επιβατών, ακόμη και όταν το αμάξι κινείται σε υψηλές ταχύτητες.

Το εργοστάσιο της Nissan στο Σάντερλαντ δεν θα είναι βιώσιμο εάν η Μ. Βρετανία αποχωρήσει από την ΕE

Ιούν 03, 2020

Το εργοστάσιο της Nissan στο Σάντερλαντ της Μ. Βρετανίας, το οποίο απασχολεί 7.000 άτομα, θα είναι «μη βιώσιμο» εάν η Μ. Βρετανία αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς εμπορική συμφωνία. Αυτό ανέφερε σήμερα στο BBC ο επικεφαλής της ιαπωνικής εταιρείας, Ashwani Gupta. Όλα αυτά όταν η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι η

Αυξήθηκαν οι παγκόσμιες πωλήσεις της Volvo τον Μάιο

Ιούν 03, 2020

Η Volvo, ανακοίνωσε ότι αυξήθηκαν οι πωλήσεις των καινούργιων αυτοκινήτων που διαθέτει στην παγκόσμια αγορά.

Σε 992 αριθμημένα αντίτυπα θα παραχθεί η Porsche 911 Targa 4S Heritage Design

Ιούν 02, 2020

Η Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition θα βγει στην παραγωγή σε μόλις 992 αριθμημένα αντίτυπα τα οποία θα είναι διαθέσιμα από το φθινόπωρο.

Οι κίνδυνοι από την υπνηλία των οδηγών στα μεγάλα ταξίδια και πώς αντιμετωπίζονται

Ιούν 02, 2020

Ένα μακρινό ταξίδι εγκυμονεί πολλούς κινδύνους. Ο βασικότερος είναι η κούραση και η υπνηλία του οδηγού.

Η Casa Seat ανοίγει ψηφιακά για πρώτη φορά τις πόρτες της στον κόσμο παρουσιάζοντας το νέο της χώρο

Ιούν 02, 2020

Η Seat ανοίγει για πρώτη φορά τις πόρτες της στον κόσμο την ερχόμενη Πέμπτη μέσω ψηφιακής παρουσίασης του νέου χώρου, που βρίσκεται στην καρδιά της Βαρκελώνης.

H τέχνη του καμουφλάζ στα πρωτότυπα μοντέλα των δοκιμών

Ιούν 01, 2020

Σε τι εξυπηρετεί το καμουφλάζ στα αυτοκίνητα στην περίοδο των δοκιμών, από τη στιγμή που λόγω των εντυπωσιακών, πολύχρωμων σχημάτων, τραβούν μονομιάς τα βλέμματα των περισσότερων; Το περίτεχνο καμουφλάζ στα αυτοκίνητα των δοκιμών επιτρέπουν μόνο ασαφείς υποθέσεις για το τι κρύβεται πίσω από το εντυπωσιακό τους κάλυμμα.

Το νέο Ford Kuga έγινε το πιο εξηλεκτρισμένο και απέριττο μοντέλο της εταιρείας

Ιούν 01, 2020

Το νέο Ford Kuga έγινε το πιο εξηλεκτρισμένο μοντέλο στην ιστορία της Ford και πλέον χαρακτηρίζεται από «καθαρές» γραμμές.

Παραμένει στη Φόρμουλα Ενα η Renault

Μαΐ 29, 2020

Η Renault θα παραμείνει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φόρμουλα Ενα, όπως σχετικά επιβεβαίωσε η γενική διευθύντρια της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, Κλοντίν Ντελμπός.

Η Williams σκέφτεται την πώληση της ομάδας της

Μαΐ 29, 2020

Η Williams σκέφτεται να πουλήσει την αγωνιστική ομάδα, που συμμετέχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φόρμουλα Ενα, λόγω μεγάλων οικονομικών δυσκολιών.

Το τετραετές πλάνο της Nissan για την επίτευξη της βιώσιμης ανάπτυξης

Μαΐ 29, 2020

Η Nissan παρουσίασε ένα τετραετές πλάνο για επίτευξη βιώσιμης ανάπτυξης, χρηματοοικονομικής σταθερότητας και κερδοφορίας έως το τέλος της χρήσης 2023.

Η Renault θα αναδιαρθρώσει τα γαλλικά εργοστάσια της, για να μειώσει το κόστος

Μαΐ 29, 2020

Η Renault, ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκινά συνομιλίες με τα συνδικάτα για την αναδιάρθρωση αρκετών γαλλικών εργοστασίων αυτοκινήτων, αναφέρει το Reuters.

Η συνδεσιμότητα των αυτοκινήτων διευκολύνει την καθημερινότητα των οδηγών και κάνει τη ζωή τους ευκολότερη

Μαΐ 29, 2020

Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερα αυτοκίνητα, κυρίως πολυτελούς κατηγορίας, είναι συνδεδεμένα τόσο μεταξύ τους όσο και με δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, διευκολύνοντας με αυτό τον τρόπο την καθημερινότητα των οδηγών, δίνοντας λύσεις στις καθημερινές ανάγκες τους.

Μειώθηκαν κατά 39,6% τα οδικά τροχαία ατυχήματα που προκάλεσαν τον θάνατο ή τον τραυματισμό ατόμων τον Μάρτιο 2020

Μαΐ 29, 2020

Μείωση 39,6% σημείωσαν τα οδικά τροχαία ατυχήματα, που συνέβησαν σε ολόκληρη τη χώρα και προκάλεσαν τον θάνατο ή τον τραυματισμό ατόμων, τον Μάρτιο εφέτος σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2019, και ανήλθαν σε 507 τον αριθμό.

Η Nissan αποφάσισε να κλείσει το εργοστάσιό της στη Βαρκελόνη

Μαΐ 28, 2020

Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία Nissan αποφάσισε να κλείσει το εργοστάσιό της στη Βαρκελόνη, κάτι που θα προκαλέσει την απώλεια περίπου 3.000 θέσεων εργασίας, στο πλαίσιο του παγκόσμιου σχεδίου αναδιάρθρωσής της, ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση της Ισπανίας.Η ισπανική κυβέρνηση ζήτησε από την ιαπωνική εταιρεία, η οποία πρόκειται να παρουσιάσει το ολοκληρωμένο σχέδιο

«Συμμαχία» Nissan, γκρουπ Renault και Mitsubishi με στόχο την εξοικονόμηση επενδύσεων έως 40%

Μαΐ 28, 2020

Η Nissan, το γκρουπ Renault και η Mitsubishi σχεδιάζουν να αξιοποιήσουν τα υπάρχοντα οφέλη της συμμαχίας σε τομείς όπως η κοινή αγορά υλικών και εξαρτημάτων, αξιοποιώντας τις αντίστοιχες ηγετικές θέσεις τους και τα γεωγραφικά πλεονεκτήματά τους προς όφελος των πελατών τους.

Στο αυριανό υπουργικό συμβούλιο θα παρουσιαστούν οι βασικοί άξονες του νομοσχεδίου για την ηλεκτροκίνηση

Μαΐ 27, 2020

Στο αυριανό υπουργικό συμβούλιο θα παρουσιαστούν οι βασικοί άξονες του νομοσχεδίου για την ηλεκτροκίνηση, που θα περιλαμβάνει κίνητρα για την αγορά ηλεκτρικών οχημάτων όπως έκανε γνωστό σήμερα ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real.

Η Kawasaki ανανέωσε για άλλον έναν χρόνο τη συνεργασία της με τον Alex Lowes

Μαΐ 27, 2020

Η Kawasaki ανανέωσε την συνεργασία της με τον Alex Lowes ο οποίος θα παραμείνει στην επίσημη ομάδα KRT FIM Superbike World Championship και για την ερχόμενη σεζόν.

Το ερχόμενο φθινόπωρο στην ελληνική αγορά το νέο Hyundai Santa Fe

Μαΐ 27, 2020

Η Hyundai αποκάλυψε την πρώτη teaser εικόνα του νέου Santa Fe, όπου έχουν ενσωματωθεί πολλά νέα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, όπως o συνδυασμός της εμπρός μάσκας με τα φώτα ημέρας (DRL), που αποτελούν μέρος της νέας σχεδιαστικής ενοποιημένης αρχιτεκτονικής φιλοσοφίας της εταιρείας.

Τα πέντε επίπεδα της αυτόνομης οδήγησης που θα επιτρέψουν να κινούνται μόνα τους τα αυτοκίνητα μέσα στις πόλεις

Μαΐ 27, 2020

Η αυτόνομη οδήγηση είναι προ των πυλών και σε λίγα χρόνια θα δούμε αυτοκίνητα να κινούνται μόνα τους στους δρόμους, χωρίς να μας πιάνει πανικός.